INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DRAMĂ

Suporterul rănit după meciul Athletic Bilbao - Schalke 04 a murit

Ipostază din tribune la partida lui Bilbao cu Schalke (foto: Reuters)
Ipostază din tribune la partida lui Bilbao cu Schalke (foto: Reuters)

Articol de GSP - Publicat luni, 09 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 09 aprilie 2012 15:27

Calificarea lui Athletic Bilbao în semifinalele Ligii Europa este umbrită de tragedia unuia dintre suporterii săi. Tînărul Inigo Cabacas Liceranzu a murit în urma loviturilor încasate la finalul returului cu Schalke (2-2), de joia trecută.

După datele poliţiei, Inigo (28 de ani) a fost bătut de fanii germani. El a fost descoperit în stare foarte gravă, semiinconştient, lîngă un local. Dus de urgenţă la spital, a stat în permanenţă sedat şi conectat la aparatele de respiraţie artificială. Astăzi de dimineaţă, după oprirea sedării, ”a prezentat semne sugestive de moarte cerebrală, confirmate apoi de testele făcute imediat”. La scurt timp s-a anunţat decesul.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  09 Aprilie 2012, 19:01

Dacă poliția l-a ucis, ar trebui drept pedeapsă ca toți polițiști și jandarmii să aibă interdicție de a mai veni pe stadion și în apropiere la cel puțin 1 km. (Haz de necaz) . Dumnezeu să-l ierte pe bietul suporter.

johnitza
johnitza  •  09 Aprilie 2012, 18:55

Chiar e atat de greu sa va documentati inainte de a scrie un articol? Suporterul a fost impuscat in zona capului cu un proiectil de cauciuc de catre politisti in ciocnirile intre fani si politie ce au avut loc dupa meci.

flaviusfcp
flaviusfcp  •  09 Aprilie 2012, 18:24

inseamna ca articolul e de doi lei

Vezi toate comentariile (7)
Comentează