INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VILLARREAL - MANCHESTER UNITED

FOTO Spaniolii au luat foc la Gdansk » Au cerut ofsaid la golul lui Cavani

Edinson Cavani și Clement Turpin. foto: Guliver/Getty Images +46   FOTO
Edinson Cavani și Clement Turpin. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 mai 2021 23:21 / Actualizat joi, 27 mai 2021 00:15

Condusă din minutul 29, Manchester United a avut serios de muncă pentru a o egala pe Villarreal în finala Europa League de la Gdansk. 

Detalii despre sezonul 2020-2021 din Europa League AICI!

Fără să sclipească, trupa lui Ole Gunnar Solskjaer a restabilit egalitatea în minutul 55 (1-1), grație lui Edinson Cavani.

 „El Matador” a finalizat în poarta goală la capătul unei faze confuze, la care jucătorii „Submarinului Galben” au cerut anularea golului pentru ofsaid. La o lovitură de colț, Albiol a respins mingea la marginea careului direct la Rashford. Atacantul lui United a șutat puternic pe jos, mingea a ricoșat din Pedraza în McTominay și a ajuns la Cavani. Singur în 6 metri, uruguayanul nu l-a iertat pe portarul Rulli.

Au fost zeci de secunde de suspans pe arena din Gdansk, perioadă în care poziția suspectă a lui Cavani a fost analizată de arbitrii din cabina VAR. „Centralul” Clement Turpin a primit până la urmă acordul să valideze reușita. Reluările au arătat că atacantul lui United e pe linie cu fundașii iberici în momentul în care balonul ricoșează din McTominay.

Spaniolii au luat foc la Gdansk » Au cerut ofsaid la golul lui Cavani
În ciuda protestelor venite din partea lui Villarreal, reluările au arătat că Edinson Cavani (indicat cu săgeată) se afla în poziție regulamentară când a primit mingea de la McTominay. Captură DigiSport

FOTO Imagini spectaculoase din finala Europa League

+42 FOTO

Urmărește AICI desfășurarea finalei Villarreal - Manchester United

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează