INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - SCHALKE, MÎINE, 22:05, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Tatu are obiective îndrăzneţe: "Trebuie să visăm la finală, vreau să ajung cît mai departe"

Leandro Tatu
Leandro Tatu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 14 septembrie 2011 16:41

Atacantul brazilian al Stelei, Leando Tatu, crede că "roş-albaştrii" pot tranşa în favoarea lor disputa de mîine seară (22:05, în direct pe PRO TV şi liveTEXT pe GSP.RO) contra germanilor de la Schalke 04.

"E un obstacol pentru noi, jucătorii, faptul că nu avem unde să jucăm şi ne tot mutăm. Cred că Steaua poate cîştiga meciul cu Schalke. Trebuie să visăm la finală. Eu ca jucător, vreau să ajung cît mai departe. Şi colegii mei gîndesc la fel", a spus Tatu la televiziunea sportro.

"Şi la meciul cu ŢSKA a fost o atmosferă frumoasă, cred că şi acum va fi la fel. Dintre toate echipele cred că Steaua are cele mai mari şanse", a spus Andrei Prepeliţă.

Steaua - Schalke 04 se va juca la Cluj, mîine seară, cu începere de la ora 22.05, în direct pe PRO TV şi liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
sportpunters.ro
sportpunters.ro  •  14 Septembrie 2011, 17:50

Ce aduce cu Banel ....tiganel...:)

raufacatorul
raufacatorul  •  14 Septembrie 2011, 17:41

"Dintre toate echipele cred că Steaua are cele mai mari şanse" ati baut apa dupa dinamo?

fenomeno89
fenomeno89  •  14 Septembrie 2011, 17:29

continuati sa visati:D:D:Dnu puteti sa bateti echipe ca Sibiu, Medias si voi vreti finala EL hahahah:D

Vezi toate comentariile (4)
Comentează