INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LUCESCU A CÎŞTIGAT CUPA UEFA!

Thomas Schaaf: "Am crezut pînă în final că vom lua deciziile corecte, dar Şahtior a fost mai bună"

Articol de GSP - Publicat joi, 21 mai 2009 00:00

Antrenorul lui Werder Bremen, Thomas Schaaf, explică motivele eşecului din finala Cupei UEFA şi îşi felicită adversarul pentru maniera în care a înţeles să trateze un asemenea joc.

"Nu am reuşit să ne facem jocul obişnuit, nu am pus presiune pe adversar, i-am lăsat prea multe spaţii şi am pierdut prea multe mingi. Trebuie să-i felicităm pe cei de la Şahtior, au fost mai buni şi au meritat victoria. Ucrainenii au părut mai vii, mai prezenţi în joc, dar am crezut pînă la capăt că vom putea lua deciziile cele mai bune. Am comis prea multe erori, e doar vina noastră!

Nu trebuie să punem înfrîngerea pe seama absenţei lui Diego sau pe forma mai slabă a lui Mesut Ozil pentru că în teren au intrat 11 jucători, nu unul singur. E o decepţie imensă pentru noi, dar sezonul nu s-a încheiat încă. Mai avem finala Cupei Germaniei, un eveniment foarte important pentru club. Sîntem obosiţi, dar vom găsi resursele pentru a ne aduna înaintea ultimelor două meciuri ale stagiunii", a spus Schaaf.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
 •  22 Mai 2009, 00:19

Asa se procedeaza, nu numai in Bundesliga, ci in orice tara civilizata! Cine are urechi de auzit,.. sa auda!

rappeter13
rappeter13  •  21 Mai 2009, 23:09

nu stiu cine iti da dreptu sa te iei de alte popoare DRC

 •  21 Mai 2009, 21:11

Da, mostra de fair play...ca oricum nu mai avea ce face, asa ca de ce sa nu se faca placut. Mari churve si ghunoaiele astea de nemti

Vezi toate comentariile (11)
Comentează