INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CSU CRAIOVA

EUROPA LEAGUE // CSU Craiova ar putea da peste români în turul II » Cele mai importante informații despre Honved Budapesta și Zalgiris Vilnius

CSU Craiova
CSU Craiova

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 iunie 2019 16:59

CSU Craiova ar putea juca în turul II al preliminariilor Europa League cu o adversară modestă, care se va stabili între Honved Budapesta (Ungaria) și Zalgiris Vilnius (Lituania), la ultima fiind legitimați românii Antal și Brănescu.

  • Turul I (11 iulie): Sabail - CSU Craiova
  • Turul I (18 iulie): CSU Craiova - Sabail
  • Turul II (25 iulie): Honved / Zalgiris - CSU Craiova
  • Turul II (1 august): CSU Craiova - Honved / Zalgiris

Chiar dacă nu a fost cap de serie în primele două tururi din Europa League, oltenii au avut noroc la tragerea la sorți. După ce luni au aflat că o vor întâlni pe Sabail (Azerbaidjan) în primul tur, „leii” au scăpat și astăzi de adversarii dificili în al doilea tur, dacă se vor califica mai departe.

Vezi AICI tabloul complet din turul II al Europa League

Honved Budapesta

Honved Budapesta, antrenată de italianul Giuseppe Sannino, a terminat pe locul 4 în campionat și a pierdut finala Cupei, 1-2 cu MOL Vidi, echipă de pe locul 2. Astfel, și-a asigurat participarea în cupele europene.

Honved joacă pe stadionul „Bozsik Josef”, care are o capacitate de 10.000 de locuri, iar lotul valorează 7,68 milioane de euro. Cel mai important jucător, atacantul Filip Holender, care a marcat 16 goluri, a părăsit gratis clubul, transferându-se la Lugano. În lotul maghiarilor se află David N'Gog, atacant francez care a trecut pe la formații ca PSG sau Liverpool la începutul carierei sale.

Echipa tip: Grof - Batik, Kamber, Lovric - Mezghrani, Gazdag, Nagy, Heffler, Uzoma - Holende, N'Gog

Zalgiris Vilnius

Zalgiris este una dintre cele mai puternice echipe din Lituania, iar în lot se află portarul Laurențiu Brănescu și atacantul Liviu Antal. În actualul sezon, după 14 meciuri, Zalgiris este pe locul 2, cu 31 de puncte în 14 meciuri.

Lotul echipei antrenate de Marek Zub este cotat la 4,78 de milioane de euro. Liviu Antal și mijlocașul spaniol Victor Perez sunt cei mai valoroși jucători, fiind cotați la câte 450.000 de euro.

7titluri de campioană are Zalgiris, ultimul în 2016, și 12 Cupe, cea mai recentă fiind în 2018

Echipa-tip: Vitkauskas - Adil, Tomic, Slijngard - Mikoliunas, Simkus, Vorobjovas, Morer, Antal - Fejzullahu, T. Kis

Citește și:

Gică Hagi și Ladislau Boloni, față-n față după războiul declarațiilor: „Ce a câștigat? Nu e nici măcar în Top 50” vs. „Îi ia 4 zile să-mi citească CV-ul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
chromophobia
chromophobia  •  19 Iunie 2019, 17:56

Trebuia si putin noroc pt CSU Craiova ca in ultimele 2 sezoane,chiar daca nici atunci n-a fost cap de serie putea pica cu niste echipe mai slab cotata decat Milan sau Leipzig.Sa speram ca trece de Sabail si Honved sau Zalgiris pt a acumula niste puncte pt tara si pt ei

ucv1948
ucv1948  •  19 Iunie 2019, 17:31

Hai U !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează