INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ȚSKA SOFIA - CFR CLUJ 0-2

ȚSKA Sofia - CFR Cluj 0-2. Marius Bilașco se teme: „Nu s-a păstrat nicio măsură de distanțare! Am trecut prin mulțime, luni sau marți vom face o nouă testare”

Marius Bilașco (39 de ani), directorul departamentului de scouting de la CFR Cluj, spune că bulgarii nu au respectat protocolul împotriva Covid-19. +49   FOTO
Marius Bilașco (39 de ani), directorul departamentului de scouting de la CFR Cluj, spune că bulgarii nu au respectat protocolul împotriva Covid-19.

Articol de GSP - Publicat joi, 22 octombrie 2020 21:43 / Actualizat vineri, 23 octombrie 2020 11:53

CFR Cluj a învins-o pe ȚSKA Sofia, scor 2-0, în primul meci al grupei A din Europa League. Marius Bilașco (39 de ani), directorul departamentului de scouting de la CFR Cluj, spune că bulgarii nu au respectat protocolul împotriva Covid-19. 

Arena „Vasil Levski” din Sofia a găzduit peste 12.000 de fani la partida dintre ȚSKA și CFR Cluj. Distanțarea socială nu a mai fost respectată, iar măștile nu au fost purtate conform. Marius Bilașco se teme pentru sănătatea clujenilor și așteaptă rezultatele următoarele teste pentru Covid-19.

Bilașco: „Nu s-a păstrat nicio măsură de distanțare”

„Am avut emoții și avem în continuare. Nu s-a păstrat nicio măsură de distanțare și a trebuit să trecem prin mulțime. Luni sau marți va fi noua testare. E adevărat, cu toții ne-am dori acest lucru, să avem spectatori și în Liga 1, dar mai presus de orice e sănătatea noastră. Trebuie să fim echilibrați și să avem răbdare până vom fi toți în siguranță”, a declarat Marius Bilașco la „Digi Sport Special”

Situația pandemiei de Covid-19 în România vs Bulgaria

Pe teritoriul României, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 4.902 cazuri noi de coronavirus, ducând totalul la 196.004. Bilanțul deceselor de la debutul pandemiei este de 6.163, la o populație oficială de puțin peste 19 milioane de locuitori. 

Pe teritoriul Bulgariei, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 1.472 de cazuri noi de Covid-19. Totalul a ajuns la 33.335 de cazuri confirmate, în timp ce bilanțul deceselor este de 1.048. Populația oficială a vecinilor din Sud este de puțin sub 7 milioane de locuitori. 

+45 FOTO

Citește și alte știri despre Europa League: 

ȚSKA Sofia - CFR Cluj, fără măsuri de distanțare! Fanii s-au înghesuit, fără măști, în tribunele arenei „Vasil Lesvki”

Veste bună pentru Mirel Rădoi! Un om de bază al naționalei debutează astăzi în grupele unei cupe europene

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
amicu
amicu  •  23 Octombrie 2020, 08:36

Vedeti ca nici in Franta nu se respecta masurile de distantare. Sa va uitati in peluze, cel putin. La nemti am vazut o distantare in tribune. Nu se stie cum este la intrarea si iesirea fanilor de la stadion.

amicu
amicu  •  23 Octombrie 2020, 08:35
Postat de Alexandru Tudoran pe 23 Octombrie 2020, 01:26

***

*** esti tu cu familia ta. Si nu ne mai spune despre abilitatile itelectuale ale tale si ale familiei tale, ca nu ne intereseaza.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dubluv
dubluv  •  23 Octombrie 2020, 08:01
Postat de Alexandru Tudoran pe 23 Octombrie 2020, 01:26

***

asa este, asa sunt romanii, dar asta mai ales din cauza unora ca tine, care ne scad mult media.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close