INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ȚSKA SOFIA - CFR CLUJ

ȚSKA SOFIA - CFR CLUJ. Dan Petrescu și Alexandru Chipciu, despre duelul cu bulgarii: „Ne-au luat-o înainte!”

Dan Petrescu (52 de ani) și Alexandru Chipciu (31 de ani) au căzut de acord că fotbalul din Bulgaria îi este superior celui din România în acest moment.
Dan Petrescu (52 de ani) și Alexandru Chipciu (31 de ani) au căzut de acord că fotbalul din Bulgaria îi este superior celui din România în acest moment.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 octombrie 2020 19:33 / Actualizat miercuri, 21 octombrie 2020 21:57

Dan Petrescu (52 de ani) și Alexandru Chipciu (31 de ani) au căzut de acord că fotbalul din Bulgaria îi este superior celui din România în acest moment. 

  • ȚSKA Sofia și CFR Cluj se vor întâlni joi, de la ora 19:55. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport.

„Din păcate, campania noastră de transferuri nu a fost ca a celor de la CSKA Sofia, care au luat nouă fotbaliști. Lotul nostru e subțire acum. Va fi greu, în condițiile actuale să ajungem mai departe de grupe. Am văzut șapte meciuri ale lui CSKA Sofia. Mi-au plăcut. Cred că au șanse bune să se califice din grupe. 

Au venit jucători de la Lille, Nancy, Watford. Favorite la calificare? Nu-i știu pe Young Boys, nu i-am văzut. Roma e favorită, iar celelalte trei se bat pentru locul doi. Bulgaria, din păcate, ne-a luat-o înainte. Are două echipe în grupele Europa League. Nu știu când România va avea iar două echipe, știm situația de la noi”, a declarat Dan Petrescu. 

Alexandru Chipciu, de acord cu Petrescu

Nu sunt așa plăcute amintirile din Bulgaria. Aici am pierdut calificarea în Champions League, la penalty-uri (n.r. FCSB împotriva lui Ludogoreț). Am dat gol atunci, dar nu ne-am calificat. Acum sperăm să câștigăm. Am jucat un amical când jucam la Praga, mi s-au părut foarte puternici. Dacă bulgarii au două echipe în Europa League, înseamnă că sunt mai buni decât noi. Noi avem doar o echipă.
- Alexandru Chipciu

VIDEO. CFR Cluj începe o nouă aventură europeană

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

ȚSKA Sofia - CFR Cluj. Claudiu Keșeru, insider pentru Dan Petrescu » Analiza tehnico-tactică a adversarei: „Dacă fac ce au zis, e exact ce vrea CFR! Eu atât cred că se termină”

Antrenorul lui ȚSKA îl amenință pe Petrescu: ”Vrem să supunem Clujul. Să-i dăm două goluri în primele două minute”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
883758598355956
Adrian Fulgos  •  22 Octombrie 2020, 05:28
Postat de stoichkov10 pe 22 Octombrie 2020, 03:56

jenant cum isi cauta alibi mereu.

Jenant, dar eficient. :):)

883758598355956
Adrian Fulgos  •  22 Octombrie 2020, 05:27
Postat de briceag pe 22 Octombrie 2020, 00:44

Ce aberatii scoate! Cica ne-au luat-o inainte, eu cunosc bine lotul de la TSKA Sofia si au portughezi de mana a 3-a. La noi nici la Astra nici acum n-ar juca. Craiova cu Mihaila si Koljic ar fi facut instructie cu ei. Un Sepsi maxim, mai rau antrenat. Cat despre FCSB, noi n-avem lot, avem lot ciuntit. 4 jucatori sunt de clasa, plus Cretu si mai sunt cativa cu potential, dar in rest nu stam pe niciun post. Ovidiu Popescu si Lucian Filip sunt niste loaze, aia nici cat Miron si Cristea si Vana nu joaca.. Iar Bus e invizibila, bravo baiatule! Uite, de exemplu Bus era vedeta la Sofia. Probabil niciun jucator de la TSKA Sofia n-ar putea juca la CFR/FCSB.

Imi place pasajul asta: "Craiova cu Mihailă şi Koljic ar fi facut instrucție cu ei". Este de Caragiale. Păi Craiova n-a facut instrucție cu d-alde Tbilisi, adică cu cine trebuia, dar face instrucție imaginară cu alții. Craiova ar trebuii să o ia pas cu pas şi să cîştige intîi campionatul, ca nu l-ați mai cistigat de 30 de ani.

stoichkov10
stoichkov10  •  22 Octombrie 2020, 03:56
Postat de cri5ti pe 22 Octombrie 2020, 00:04

tipic Dan Petrescu.. își creează dinainte o portiță de a ieși basma curata în cazul unui eșec.. l-ați auzit voi de când e la CFR sa declare vreodată ca CFR e superioara vreunei echipe.. în Europa ma refer.. și aici incluzând chiar și tururile preliminare

jenant cum isi cauta alibi mereu.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close