INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ȚSKA SOFIA - CFR CLUJ

ȚSKA SOFIA - CFR CLUJ. Conferință cu bucluc în Bulgaria » Două întrebări stranii pentru Dan Petrescu: „Nu-mi amintesc să fi jucat vreodată”

Dan Petrescu (52 de ani) a susținut astăzi conferința oficială de presă dinaintea duelului cu ȚSKA Sofia, primul din grupa de Europa League.
Dan Petrescu (52 de ani) a susținut astăzi conferința oficială de presă dinaintea duelului cu ȚSKA Sofia, primul din grupa de Europa League.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 octombrie 2020 19:33 / Actualizat joi, 18 martie 2021 12:45

Dan Petrescu (52 de ani) a susținut astăzi conferința oficială de presă dinaintea duelului cu ȚSKA Sofia, primul din grupa de Europa League. 

  • ȚSKA Sofia și CFR Cluj se vor întâlni joi, de la ora 19:55. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport.

Antrenorul campioanei României a avut parte de două momente comice în timpul conferinței de la Sofia. Primul a fost când un jurnalist bulgar i-a pus în față o declararație bizară a antrenorului advers: „Cum comentați faptul că ȚSKA vrea să marcheze două goluri în primele două minute?”. Confuzia a fost lămurită de un alt reporter. Stamen Belchev spusese, de fapt, că ar fi grozav ca formația lui să marcheze în primele minute. 

Dan Petrescu, încurcat la conferința de presă

Al doilea moment amuzant a avut loc în finalul conferinței, când lui Petrescu i-a fost prezentată o statistică din care reieșea că nu a câștigat niciun meci împotriva unei formații din Bulgaria. Zâmbind, „Bursucul” a răspuns politicos: „Nu-mi amintesc să fi jucat vreodată cu o echipă din Bulgaria. Nici ca jucător, cred că am două meciuri”.

VIDEO. CFR Cluj pornește într-o nouă aventură europeană

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

ȚSKA Sofia - CFR Cluj. Claudiu Keșeru, insider pentru Dan Petrescu » Analiza tehnico-tactică a adversarei: „Dacă fac ce au zis, e exact ce vrea CFR! Eu atât cred că se termină”

GSP
Până acum s-au strâns 0 lei.

Antrenorul lui ȚSKA îl amenință pe Petrescu: ”Vrem să supunem Clujul. Să-i dăm două goluri în primele două minute”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (45)
unurt1
unurt1  •  22 Octombrie 2020, 11:01
Postat de 10aripa pe 21 Octombrie 2020, 23:12

CFR va răzbuna cedarea Cadrilaterului!

Cadrilaterul nu a fost niciodata pamant romanesc. L-am cucerit ca prada de razboi, dar istoric nu era al nostru

131624217670160
Geani Muraru  •  22 Octombrie 2020, 08:55

Singura echipa competitiva e CFR . Craiova. Fcsb and co. sunt buni doar sa ia cate o manita. Hai CFR succes deseara

bulan
bulan  •  22 Octombrie 2020, 08:44
Postat de Claude SH pe 22 Octombrie 2020, 08:28

Hai ca l-ai făcut pe prost! Touche!!! El și cu prazarii visează!!! Steaua a fost cândva, din 2003 e FC Fcsb 2003 SA

Bine ca esti tu mai destept decat UEFA. Tipic pentru prostia si fudulia romaneasca.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează