INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ȚSKA SOFIA - CFR

Ianis Zicu o pune în gardă pe CFR Cluj, înainte de meciul cu ȚSKA Sofia: „Șansele sunt 50-50” » Ce echipă va susține: „Așa aș fi pe deplin fericit”

Ianis Zicu
Ianis Zicu

Articol de GSP - Publicat joi, 22 octombrie 2020 13:24 / Actualizat joi, 22 octombrie 2020 13:52

Ianis Zicu (36 de ani) a prefațat duelul dintre ȚSKA Sofia și CFR Cluj, primul meci din acest sezon pentru campioana României în faza grupelor Europa League.

  • ȚSKA Sofia - CFR Cluj se va disputa în această seară, începând cu ora 19:55, și va putea fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro;

Ianis Zicu a evoluat pentru ȚSKA Sofia în sezonul 2011/2012, după ce bulgarii au plătit 500.000 euro către Poli Timișoara în schimbul său. Fiind un fost jucător al echipei din capitala Bulgariei și un cunoscător al fotbalului românesc, Zicu a fost rugat de către publicația topsport.bg să prefațeze meciul cu CFR Cluj.

Ianis Zicu: „Vreau ca ȚSKA să joace bine”

„Nu pot oferi un pronostic. Pentru mine, șansele sunt egale: 50-50. Pentru că sunt român, vreau ca CFR să adune puncte în Europa League, lucru care ar fi bun pentru coeficientul țării noastre. Dar, ca fost jucător la ȚSKA și datorită fanilor incredibili ai echipei, vreau ca ȚSKA să joace bine. Poate că aș fi pe deplin fericit dacă meciul se încheie la egalitate.

Îmi lipsește atmosfera creată de fanii lui ȚSKA. Vreau să le mulțumesc pentru afecțiunea pe care mi-au oferit-o cât timp am jucat aici. Le mulțumesc pentru toate mesajele pe care continuă să mi le trimită. Vreau ca această situație cu privire la COVID-19 să se încheie, pentru a putea să merg la Sofia și să urmăresc un meci al echipei”, a declarat Zicu, în prezent antrenor la Farul Constanța.

În sezonul petrecut la ȚSKA, Zicu a înscris 14 goluri în 18 meciuri, înainte de a fi transferat de Pohang Steelers. Formația din Coreea de Sud a plătit 2.3 milioane de euro în schimbul său.

Ianis Zicu o pune în gardă pe CFR Cluj, înainte de meciul cu ȚSKA Sofia: „Șansele sunt 50-50” » Ce echipă va susține: „Așa aș fi pe deplin fericit”
Ianis Zicu, la ȚSKA Sofia

VIDEO Totul despre ȚSKA Sofia - CFR Cluj

Citește mai multe știri despre ȚSKA Sofia - CFR Cluj:

Dan Petrescu avertizează: „O să vedeți ce echipă bună au bulgarii!”

Antrenorul lui ȚSKA îl amenință pe Petrescu: „Vrem să supunem Clujul. Să-i dăm două goluri în primele două minute”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
doardinamo1948
doardinamo1948  •  22 Octombrie 2020, 15:06

Pentru ca a jucat in 2011-2012 la tska este și el un fel de specialist in fotbalul bulgar, deci toți cei care au aterizat la Amsterdam sunt specialiști in fotbalul olandez?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close