INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  U CRAIOVA - SABAIL 3-2

U CRAIOVA - SABAIL 3-2 // Bogdan Vătăjelu trage un semnal de alarmă: „Nu știu ce s-a întâmplat” + Îi ia apărarea lui Corneliu Papură

FOTO: Facebook Universitatea Craiova
FOTO: Facebook Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iulie 2019 21:44

Bogdan Vătăjelu (26 de ani) a marcat golul de 2-0 în meciul cu Sabail, încheiat cu scorul de 3-2, în cadrul preliminariilor Europa League.

Vezi AICI desfășurarea partidei

Totuși, fotbalistul Craiovei nu își poate explica relaxarea instalată la scorul de 2-0 și faptul că azerii au reușit să restabilească egalitatea.

„Era important să ne calificăm. Știam că nu o să fie ușor. Ne-am relaxat, nu știu ce s-a întâmplat. Noi ne-am făcut meciul greu. Din meciul tur nu am învățat nimic. Să luăm șase goluri în trei meciuri nu e bine și trebuie să ne concentrăm, pentru că avem calitate”, a spus Bogdan Vătăjelu, la TV Digi Sport.

Îi ia apărarea lui Papură

Fanii i-au cerut demisia antrenorului Corneliu Papură încă de la primul meci din noul sezon al Ligii 1, dar Vătăjelu le transmite fanilor că jucătorii sunt responsabil de ceea ce se întâmplă pe teren.

„Suporterii trebuie să aibă încredere în noi, pentru că dacă ar veni alt antrenor, tot cu aceiași jucători ar juca. Trebuie să aibă puțină răbdare, știu că în Craiova e greu să ai răbdare, dar trebuie să ne susțină pe noi. Avem trei victorii în trei meciuri”,  a spus Vătăjelu. 

„Nu a fost un meci tocmai ușor. Noi am fost principalii vinovați, pentru că am avut 2-0 și nu trebuia să le dăm nicio șansă de a marca. Am venit cu un plus de încredere de la EURO. Ce am făcut acolo rămâne istorie. Acum mă uit înainte. Echipa are 3 victorii din 3 și eu zic că dacă se va continua pe această linie nu se va mai scanda nimic (n.r. referitor la faptul că suporterii cer demisia lui Corneliu Papură)” Alex Cicâldău

VEZI ȘI:

U CRAIOVA - SABAIL 3-2 // Moment emoționant în Bănie! Bogdan Vătăjelu, în lacrimi după ce a marcat

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
univ_craiova1
univ_craiova1  •  19 Iulie 2019, 13:09

Unde sunt aia care criticau transferul lui vatajelu?? Na ca e ciorba de vacuta bună chiar dacă e reincalzita cum spuneți voi!!!

fairplayromania
fairplayromania  •  19 Iulie 2019, 01:00

Bravo Vătăjelu !!!! Felicitări pentru joc !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează