INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  U CRAIOVA - SABAIL 3-2

U CRAIOVA - SABAIL 3-2 // Corneliu Papură, mesaj pentru fanii care îi cer demisia: „Așa suntem noi oltenii”

Corneliu Papură, la conferința de presă
Corneliu Papură, la conferința de presă

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iulie 2019 21:33

Corneliu Papură (45 de ani) a calificat-o pe U Craiova în turul II preliminar al Europa League, după ce oltenii au învins-o în două rânduri pe Sabail, cu același scor, 3-2.

Vezi AICI desfășurarea partidei

Antrenorul oltenilor a vorbit la finalul meciului despre această calificare și s-a declarat mulțumit de atitudinea elevilor săi.

„Important este că am reușit să câștigăm. Am cam suferit pe final. Am văzut o relaxare la 2-0. Am avut meciul în mână și în doar 3 minute am cedat pe un fond de relaxare, dar am dat dovadă de caracter, am rămas concentrați și am reușit să câștigăm. Era foarte important să ne calificăm după 26 de ani. Nu a fost deloc ușor.

Trebuie să gestionăm foarte bine aceste jocuri din 3 în 3 zile. Să mai odihnim jucătorii când putem și să fim atenți la fiecare detaliu”, a spus Corneliu Papură, la TV Digi Sport.

Mesajul pentru fani

Suporterii olteni i-au cerut demisia lui Corneliu Papură, încă de la primul meci din noul sezon al Ligii 1, scor 3-2 cu Academica Clinceni.

Tehnicianul le răspunde contestatarilor: „Noi sperăm să câștigăm fiecare meci. Oricum fanii noștri sunt critici, dar sunt alături de noi și asta e fantastic. Personal, îi înțeleg pe fani. Unii sunt mai radicali. Să sperăm că ei vor fi alături de echipă indiferent de preferință. Așa suntem noi oltenii, mai vulcanici. Sunt fanii noștri și trebuie să înțelegem că acesta este modul lor de a reacționa”.

VEZI ȘI:

U CRAIOVA - SABAIL 3-2 // Moment emoționant în Bănie! Bogdan Vătăjelu, în lacrimi după ce a marcat

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
j0k3r
j0k3r  •  19 Iulie 2019, 08:03
Postat de qwerty007 pe 19 Iulie 2019, 05:52

Era foarte important să ne calificăm după 26 de ani.....hahaha care 26 de ani ca clona asta e infiintata de doar cativa ani !!!Mortul e inca in viata dar voi sustineti ca sunteti el,iar el nu exista.

anul asta luati campionatul tot cu arbitrii sau incercati pe puteri proprii? gura mica, trisorilor

qwerty007
qwerty007  •  19 Iulie 2019, 05:52

Era foarte important să ne calificăm după 26 de ani.....hahaha care 26 de ani ca clona asta e infiintata de doar cativa ani !!!Mortul e inca in viata dar voi sustineti ca sunteti el,iar el nu exista.

fairplayromania
fairplayromania  •  19 Iulie 2019, 00:51

Felicitări pentru victorie ! Bravo domnul Cornel !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează