INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  U CRAIOVA - SABAIL

U CRAIOVA - SABAIL // FOTO Fanii olteni au liber la distracție înaintea returului cu azerii! Ce le-a pregătit Craiova suporterilor

FOTO: Facebook Universitatea Craiova +3   FOTO
FOTO: Facebook Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iulie 2019 17:20

U Craiova joacă în această seară, în Bănie, returul cu Sabail, în cadrul preliminariilor Europa League.

Partida se va disputa de la ora 19:00 și va fi transmisă pe TV Digi Sport, Look Sport, dar și liveTEXT pe GSP.ro.

Organizatorii le-au pregătit o surpriză suporterilor ce vor merge la meci. Aceștia au aranjat un fan zone în incinta complexului „Ion Oblemenco”, unde doritorii pot participa la diverse activități sportive cum ar fi mini golf, fotbal sau fusbal.

În tur, Craiova a câștigat cu scorul de 3-2, iar dacă se califică, „leii” vor evolua în turul II cu învingătoarea dintre Honved (Ungaria) și Zalgiris (Lituania). În tur, maghiarii au câștigat cu 3-1.

VEZI ȘI:

MILSAMI - FCSB // În plimbare cu rezervele » Ca și calificați, „roș-albaștrii” nu au un plan B în Moldova: 4 juniori pe bancă!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (4)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  19 Iulie 2019, 06:58

Nu ar fi fost util sa ne pregateasca o echipa care sa joace fotbal? Parca respectul ar fi fost mai pe masura suporterilor. Ce spuneti, domn Rotaru, nu ar fi fost mai nimerit?

fairplayromania
fairplayromania  •  19 Iulie 2019, 03:50

Asta înseamnă respect pentru cei 25.000 de spectatori la fiecare meci... Pentru echipa fare nume, fara spectatori, farà stadion, fara antrenor., adică gigiştii..... de unde să stie ei ce este aia...;) . Am inteles ca moldovenii contesta meciul cu voi, aţi jucat în pijamale si nu se pune... :):):)

gabryel28
gabryel28  •  18 Iulie 2019, 19:52

Fanii craiovei ???????????? Asistatii sociali, toti membrii psd din judet, invitatii cu miile astia sunt mizerabili care populeaza stadionul! Gsp sclavii mafiei psd si al sistemului !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează