INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VIITORUL

OFICIAL UEFA a anunțat cu cine joacă Viitorul! Gent va fi adversara din turul II din Europa League

Viitorul
Viitorul

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iulie 2019 21:12

UEFA a decis oficial că Gent va fi adversara Viitorului în turul II al preliminariile Europa League, în locul lui Antwerp.

  • Gent - Viitorul va avea loc în Belgia, pe 25 iulie, iar manşa retur se va juca la Ovidiu, pe 1 august

UEFA a anunțat azi, în mod oficial, că Mechelen nu va juca în cupele europene, iar Antwerp va ajunge să joace în turul III. Astfel, Gent ocupă locul lui Antwerp și se va duela cu Viitorul.

„Potrivit paragrafului 4 din regulamentul Europa League, Mechelen va fi înlocuită de Standard Liege, în grupele Europene. Standard Liege a fost înlocuită de Antwerp în turul III din preliminariile Europa League, iar în locul lui Antwerp, în turul II din Europa League, va juca Gent. Astfel, meciul din turul II va fi Gent - Viitorul” este anunțul UEFA

 3 CONSECINȚE ALE SCHIMBĂRII:

1. Lot de două ori mai valoros: pe Transfermarkt, Gent e cotată la 76, 45 de milioane euro, în timp ce Royal Antwerp valora „doar” 34, 90 de milioane de euro

2. Puștii lui Hagi vor da peste o echipă mai tânără: media de vârstă a jucătorilor lui Gent este de 25 de ani, spre deosebire de Royal Antwerp, ai căror fotbaliști au o medie de 26,5 ani

3. Tradiție europeană net superioară pentru Gent: viitoarea adversară a echipei lui Hagi a avut prezențe constante în cupele europene, ajungând inclusiv până în optimile Champions League în sezonul 2015-2016. În schimb, echipa lui Boloni n-a mai jucat în Europa de 25 de ani.

 Vezi și:Ladislau Bölöni n-ar fi vrut să joace cu Viitorul în Europa League: „Românii văd acest meci ca o confruntare cu mine, unul de-ai lor, și nu e bine”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (8)
univ_craiova1
univ_craiova1  •  19 Iulie 2019, 18:22

Iar da de pământ Gent cu viitorul hahahaha

caminero
caminero  •  18 Iulie 2019, 23:02

Data trecută, Half Theodore a omis între altele faptul că Viitorul a mai jucat o dată cu Gent, chiar la debutul în Europa (0-5 și 0-0), și a adăugat faptul respectiv după ce i l-am semnalat cu delicatețea mea recunoscută . Acu văd că articolul e în forma lui originală, fără adăugire. Sugerăm stimatei paricopitate care a comis articolul să pomenească și de acest meci anterior. Ar putea fi drăguț.

olaru_alin
olaru_alin  •  18 Iulie 2019, 22:35
Postat de gicab pe 18 Iulie 2019, 22:20

Având in vedere hotararea TMB prin care instanța hotărăște ca fcsb nu are palmaresul Stelei... FRF ar fi trebuit sa informeze uefa pentru a exclude din Europa pe FC Fcsb și înlocuirea ei cu Astra Giurgiu ... dar na belgienii sunt mai fraieri... ei nu au ascuns faptul ca au o problema și au anunțat uefa... noi provenind dintr-o societate închisă evident avem tendința de a ascunde adevarul dacă acesta nu ne avantajează.

alooo....voi nu va pregtiti de CL?...aici se vbeste de iitorul si tu mori de grija FCSB-ului!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează