INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  EUROPA LEAGUE

UEFA confirmă: "Finala Europa League 2012 se joacă la Bucureşti!"

Articol de GSP - Publicat joi, 29 ianuarie 2009 00:00

Site-ul oficial al forului european confirmă faptul că gazda finalei Euopa League 2012 va fi noul Stadion Naţional din Bucureşti, arenă care se construieşte chiar în clipa de faţă.

Cu 55.000 de locuri, cel mai modern stadion al României va organiza în 2012 finala, în timp ce ediţia 2011 a revenit Stadionului Lansdowne Road din Dublin, şi el aflat în construcţie.

Finala Ligii Campionilor din 2011 va avea loc pe Wembley, în timp Fusball Arena Munchen. Finala Europa League 2012 va fi prima finală de cupă europeană găzduită de România la fotbal.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
 •  30 Ianuarie 2009, 00:54

ERA SINGURA MODALITATE DE A NE MOTIVA SA TERMINAM STADIONUL ALA... Altfel praful se alegea... Acum o sa facem ca sa nu ne facem de rusine!

 •  30 Ianuarie 2009, 00:42

e o treaba excelenta facut in sfarsit d astia d la federatie...dar in cazul in care nu o sa pune sa organizam finala ...ne cam ardem pe p'la' urat d tot.. bafta la construit :)

 •  29 Ianuarie 2009, 22:24

Aoleu! Mi-a stat inima in loc cand am vazut stadionul insa cand am vazut ca nu-i vorba de al nostru ar rasuflat usurat. Tocmai am crezut ca a in_ebunit lupul. Am sa trimit la astia poza stadionului pe care o sa se joace meciul sa rada lumea putin. Mama ce ideie buna. Asa o sa si fac.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează