INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DECIZIE

UEFA nu glumește cu fair-play-ul financiar! O echipă importantă a fost exclusă din Europa League

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 iunie 2015 18:36

UEFA a anunțat astăzi că a exclus-o pe Dinamo Moscova din acest sezon al cupelor europene, din cauza problemelor financiare.

Fosta echipă a lui Dan Petrescu a terminat pe 4 ultima ediție de campionat și ar fi trebuit să joace în turul 3 preliminar al Europa League. UEFA a blocat însă accesul, deoarece rușii nu au respectat fair-play-ul financiar.

Dinamo a ajuns în sezonul trecut pînă în faza optimilor Europa League, unde a fost eliminată de Napoli. Formația din Moscova urmează să fie înlocuită în Europa de Rubin Kazan.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (6)
1647333502151403
George Sorin  •  20 Iunie 2015, 00:50

Wei Z3tis tu esti de barca de mi ai pus'o si pe ea....du'te la somn

z3tis
z3tis  •  19 Iunie 2015, 22:51

OK! Pentru coerenta ar fi bine sa excluda si pe Man City, PSG si Real Madrid in UCL

khal_37
khal_37  •  19 Iunie 2015, 21:01
Postat de Md Fkr pe 19 Iunie 2015, 19:41

Noroc ca la Steaua nu se baga bani in transferuri ca stateam cu emotii din cauza fair-playului financiar.

Ce vrajeala ieftina. Steaua cum necum, chiar daca mai investete 10 milioane de euro in transferuri(si nu vad de ce ar face-o, oricum sanse sa ajungem in grupe sunt minime) nu o sa fie pe zero...dar apoi pe minus. De ce sa nu reconstruiasca si ,,***'' ma echipa, asa cum face si Negoita de aproape 4 ani incoace, chiar si in insolventa si in conditiile in care urmatorii doi ani nu vor participa in Europa, fanii sunt alaturi de club. De ce sa nu faca precum Negoita si sa reduca plafonul salarial la 3-4000 de euro? Ce ati face atunci? Voi vreti si UCL si transferuri de zeci de milioane si sa-l injurati pe Becali. Steaua este singura echipa al carei patron nu mai crediteaza clubul ca va convine sau nu. Va tot bateti cu caramida in piept ca voi faceti si dregeti..doar dati a proasta din gura si nord si sud. Alooo, uitati-va la situatia celorlalte cluburi din Romania si treziti-va la realitate.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează