INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA

Ultimele 16.000 de bilete! » Steaua speră să bată recordul de la meciul cu AEK Larnaca în meciul cu Ajax

Conducerea Stelei a blocat cîteva sectoare din stadion la solicitarea Jandarmeriei și a celor de la UEFA
Conducerea Stelei a blocat cîteva sectoare din stadion la solicitarea Jandarmeriei și a celor de la UEFA

Articol de - Publicat vineri, 25 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 25 ianuarie 2013 01:58

Suporterii stelişti au luat cu asalt siteul www.biletesteaua.ro pentru achiziţionarea tichetelor pentru meciul cu Ajax de pe 21 februarie.

La o săptămînă de cînd au fost puse în vînzare, biletele pentru meciul retur de la Bucureşti contra olandezilor de la Ajax s-au cumpărat ca pîinea caldă. Suporterii au rezervat deja 35.000 de locuri pe Naţional Arena, ultimele bilete fiind scoase ieri la vînzare pe siteul de comenzi online www.biletesteaua.ro!

"Aşa cum ne-am aşteptat, interesul pentru acest meci este imens! Numărul de comenzi pentru partida cu Ajax nu l-am mai întîlnit la nici unul dintre meciurile pe care noi le-am avut în administrare. Cu siguranţă, stadionul va fi plin şi interesul publicului va creşte din ce în ce mai mult o dată cu apropierea datei meciului", au precizat pentru GSP oficiali ai firmei care gestionează vînzarea tichetelor.

Chiar dacă biletele de la zona VIP au fost cele mai scumpe, cu preţuri cuprinse între 140 şi 350 de lei, acestea au fost cele mai cumpărate de către fani. Suporterii s-au înghesuit şi de această dată pentru a prinde un loc cît mai bun la tribuna a doua, acolo unde preţurile variau între 80 şi 200 de lei. "Mai sînt cîteva bilete la tribuna întîi, în sectorul VIP, dar pe minut ce trece, acestea se epuizează", mai adaugă cei de la biletesteaua.ro.

În plus, oficialii stelişti au trimis un mail tuturor celor din baza de date care au mai cumpărat bilete la meciurile Stelei pentru a-i atenţiona în ceea ce priveşte numărul tichetelor disponibile în acest moment.

1 milion de euro intră în conturile clubului din vînzarea biletelor de la meciul Steaua-Ajax

"Aveam de gînd să fac cîte o conferinţă în fiecare zi să anunţ că se vînd bilete la meciul cu Ajax, crezînd că preţurile sînt cam mari, dar acum nu mai e cazul!" ( Gigi Becali, patron Steaua)

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Becali le întoarce poanta olandezilor
În urmă cu cîteva săptămîni, trei ziarişti ai unei televiziuni din Olanda l-au ironizat pe patronul Stelei pentru declaraţiile sale din ultimii ani: "Ar fi frumos ca la dineul dinaintea meciului, Ajax să fie reprezentată de un evreu, un negru şi un gay". Becali le-a întors ieri gluma olandezilor: "Pe evreu o să-l strîng în braţe, pe negru o să-l pup, iar pe homosexual o să-l trimit să se spovedească şi împărtăşească".

Martinovici în China
Novak Martinovici a plecat de la Steaua după două sezoane şi jumătate, însă a avut nevoie doar de cîteva zile pentru a-şi găsi un nou angajament. Fundaşul a semnat un contract pentru doi ani cu formaţia chineză Wuhan Zall, nou-promovată. Sîrbul va cîştiga aproximativ 400.000 de euro pe sezon, salariul fiind triplu faţă de cel de la Steaua, 120.000 de euro. Martinovici a efectuat deja vizita medicală şi s-a alăturat noii sale echipe.

Steaua nu mai vrea arbitri străini
Gigi Becali a mărturisit că se gîndeşte să nu mai solicite arbitri străini la derby-urile pe care echipa sa le va susţine în sezonul viitor: "N-o să renunţăm la arbitri străini în acest sezon, pentru că n-ar fi corect faţă de Vaslui, faţă de Rapid şi faţă de restul adversarelor. În tur am jucat cu arbitri străini şi acum să n-o facem? Sezonul viitor mai vedem. S-a îmbunătăţit arbitrajul românesc şi e posibil să nu mai solicităm străini. Oricum, nu mă mai interesează nimic, nu vedeţi ce echipă am?".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
cr1sti88
cr1sti88  •  25 Februarie 2013, 16:00

Vand 2 bilete la Steaua - Chelsea, sector 317, [email protected].

andystar
andystar  •  25 Ianuarie 2013, 21:45

Sunt fericit,Si ma simt bine Scopul vietii l-am gasit Intalnindu-te pe tineeee O Steaua aleeeeeee O Steaua aleeeeeee !!!!!!!!!!

andystar
andystar  •  25 Ianuarie 2013, 21:40

Sunt fericit,Si ma simt bine Scopul vietii l-am gasit Intalnindu-te pe tineeee O Steaua aleeeeeee O Steaua aleeeeeee !!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează