INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AZ ALKMAAR - KAIRAT ALMATY 2-1 (ÎN TUR 0-2)

Umilință la debut pentru Dorin Rotariu » AZ Alkmaar, OUT din Europa League

FOTO: Facebook @AZAlkmaar
FOTO: Facebook @AZAlkmaar

Articol de - Publicat vineri, 03 august 2018 12:46

AZ Alkmaar a câștigat manșa retur împotriva lui Kairat Almaty, scor 2-1, insuficient însă pentru calificare. Dorin Rotariu a fost titularizat de antrenorul John van den Brom și apoi înlocuit, în repriza secundă.

Debut amar pentru Dorin Rotariu la AZ Alkmaar. Antrenorul John van den Brom l-a nominalizat în primul unsprezece, însă jucătorul împrumutat de la FC Bruges a trăit o adevărată rușine pe teren, alături de noii săi coechipieri. AZ a câștigat returul cu Kairat Almaty, 2-1, dar nu i-a fost de ajuns pentru calificarea în turul 3 preliminar, urmare a acelui 0-2 din prima manșă.

Olandezii au început bine, însă elanul lor a fost curmat în minutul 27. La o minge aruncată la bătaie de kazaci, în careul lui AZ, portarul Bizot a respins cu piciorul, iar apoi s-a ciocnit, involuntar, din inerție, cu Eseola, care urmărea și el balonul.

"Centralul" macedonean Dimitar Meckarovski a văzut însă fault, i-a dat "galben" lui Bizot și a dictat 11 metri pentru oaspeți, transformat de Islamkhan: 0-1.
Til (41), în urma unui corner executat de Rotariu, și Koopmeiners, din penalty (90Ă4), au întors scorul, dar a fost prea puțin. "Atacăm, avem ocazii, ni se anulează un gol, apoi, dintr-o dată, totul merge rău. Pentru mine, acel penalty acordat cazacilor n-a fost. O decizie injustă, care ne obliga să marcăm de patru ori ca să ne calificăm", a comentat antrenorul Van den Brom. 

53de minute a jucat Dorin Rotariu la debutul în tricoul lui AZ Alkmaar 

Vezi și: Răzvan Lucescu dă lovitura pe piața tranferurilor » Salariu de 2 milioane de euro pentru mijlocașul cu 30 de meciuri în Liga Campionilor

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
fibra
fibra  •  03 August 2018, 14:54

Jucatorii romani nu prea joaca la echipele unde sunt transferati in strainatate. Totusi ma intreb de ce acolo unde mai prind sa joace se alege praful? Vezi:Anderlecht,Sparta Praga,Alkmaar,Deportivo,si multe altele. Numai ca se duc la echipe in picaj sau ca nu au pic de valoare?

davveroirl
davveroirl  •  03 August 2018, 14:41

nu e nimic ,*** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  03 August 2018, 14:20

Kazahii (cat si azerii) ne-au depasit la fotbal la nivel de echipe de club si probabil in curand la nationala. iar la cum merge fotbalul olandez, nici de ei nu sunt prea departe.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close