INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  EVOLUȚIE

Un fost dinamovist, egalul lui Ibrahimovici și Mourinho în Europa League

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 martie 2017 17:40

Slovenul Miha Mevlja (26 ani), fostul fundaș al lui Dinamo, impresionează de la meci la meci la noua sa echipă, FK Rostov.

Fundașul este titular meci de meci pentru formația rusă, alături de care a jucat toamna trecută în grupele Ligii Campionilor, fiind titular în superconfruntările cu Bayern Munchen și Atletico Madrid.

Rostov a terminat pe locul trei în Champions League și a pătruns în șaisprezecimile de finală ale Europa League, unde a scos-o pe Sparta Praga, unul dintre golurile din acea dublă manșă fiind reușit chiar de Mevlja.

Aseară, Mevlja a fost titular în meciul din optimi cu Manchester United, încheiat 1-1, având o evoluție foarte bună în fața starurilor de sute de milioane de euro ale lui Jose Mourinho.

La Rostov evoluează și Andrei Prepeliță, fostul jucător al Stelei. Acesta a fost doar rezervă în meciul de ieri cu "diavolii".

  • Miha Mevlja a evoluat pentru Dinamo în sezonul 2015-2016, fiind achiziționat de Rostov vara trecută, în schimbul sumei de 700.000 euro.
  • Fundașul este și o prezență constantă în naționala Sloveniei, alături de care luptă cu șanse importante pentru calificarea la Mondialul din 2018 din Rusia. 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
calinescu_
calinescu_  •  10 Martie 2017, 18:45

CAND AFIRMAM EU CA ESTE CEL MAI BUN FUNDAS CENTRAL CARE A JUCAT IN CAMPIONATUL NOSTRU NU MA CREDEA NIMENI ....!!!! MAJORITATEA ERAU MANIPULATI DE PRODANCA &COMP. SI CREDEAU CA CHIRICHES SI GARDOS AU VALOARE ....!!!! REFERITOR LA CEI DOI EU AM AFIRMAT INCA DE ATUNCI CA MOTI SI GRIGORE AU 10 CLASE PESTE GARDOS SI CHIRICHES ....!!!!! ASTA INTIMP CE LA STEAUA DACA JUCAU FARA SUKALA ERAU CATASTROFE ...!!!!! CE USOR II MANIPULEZI PE ROMANI ....!!!! EI NU VEDEAU CA TOATA FORTZA STELEI STA IN PASTILELE LUI NEUBERT ....!!!! ACUM SPER CA INTELEG TOT, CEL PUTIN 50% DIN ROMANI ...!!!!

lapusneanul
lapusneanul  •  10 Martie 2017, 18:26

hahahahahahaha...maaaaa, mai puteti ? va mananca falimentul cat de curand....iti dai seama ce mare realizare pe fostul dinamovist ? de fapt cheia articolului consta in .... un fost dinamovist...:)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează