INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO

UPDATE Fanii Petrolului fac iureş: "Dinamo să nu calce pe stadionul nostru!" De ce nu pot evolua "cîinii" în Bucureşti?

Fanii Petrolului nu concep ca pe stadionul lor o echipă bucureşteană să dispute meciuri în EL
Fanii Petrolului nu concep ca pe stadionul lor o echipă bucureşteană să dispute meciuri în EL

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 iulie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 11 iulie 2012 17:15

UPDATE Suporterii Petrolului se opun variantei ca Dinamo să joace pe terenul lor în Europa League. Într-un protest trimis Primăriei Ploieştiului, aceştia spun că e de neconceput ca ”o echipă bucureşteană să dispute pe stadionul «Ilie Oană» meciuri oficiale sau amicale, interne ori internaţionale”. ”O asemenea umilinţă”, susţin ei, ”ar avea efecte devastatoare în ceea ce priveşte liniştea şi armonia din jurul echipei-fanion a Ploieştiului şi a judeţului Prahova”.

Întrucît stadionul din ”Ştefan cel Mare” nu mai era luat în calcul din sezonul trecut, iar pe ”Naţional Arena” sînt programate deja alte evenimente, oficialii roş-albilor au fost nevoiţi să caute altă arenă pe care să dispute meciul de acasă.

Şi au găsit-o. Este vorba de ”Ilie Oană”, stadionul ”lupilor” de la Petrolul Ploieşti, unde Dinamo va evolua fie pe 23 august, fie pe 30 august, în funcţie de tragerea la sorţi care se va desfăşura pe 10 august, la sediul UEFA din Nyon.

Dacă va trece de play-off, ”cîinii” vor merge în faza grupelor, prevăzută în perioada 20 septembrie - 6 decembrie. Finala va fi pe 15 mai, pe ”Amsterdam ArenA”.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (202)
axg87
axg87  •  14 Iulie 2012, 14:53

Un nou updade, azi 14 iulie. Intr-o sedinta a consiliului local, primaria a hotarat ca decizia de a inchiria stadionul ii va reveni exclusiv clubului Petrolul. Clubul Petrolul, mai exact Crangu si Capra au hotarat ca fanii sa fie cei ce decid daca stadionul va fi inchiriat sau nu. Iar raspunsul nostru il stiti!PA!

axg87
axg87  •  12 Iulie 2012, 13:22
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

In sfarsit un om cu coloana vertebrala nepartinitor!

ady13
ady13  •  12 Iulie 2012, 12:25

Pentru ce atata ura fratioare,noi jucam un meci platim si incheiem conturile.Nu jucam pe el gratis platiti voi si jucati pe Stefan cel Mare ,sau sa plateasca Juventus Colentina sa joace pe Stefan cel Mare. nu conteaza ca nu ne mutam pe Ilie Oana ,asta ramane stadionul Petrolului ,cu ce scop scorniti ideei din astea credeti ca vine Dinamo sa invadeze Ilie Oana.Dragi suporterii nu va mai jigniti atat ,in fond meciul la care se face referire ne promoveaza tara in Europa ,doar nu ne facem de ras cu acte de huliganism intr-un astfel de meci.Hai Romania in Cupele Europene ,macar de am avea toate echipele in grupele EL.Mai bine veniti la meci si sustineti ROMANIA.

Vezi toate comentariile (202)
Comentează