INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FC VASLUI E ÎN GRUPA D CU SPORTING, LAZIO ŞI ZURICH

Vasluiul îi pune în dificultate pe adversarii din Europa: "Românii sînt marea necunoscută a grupei"

FC Vaslui a eliminat-o pe Sparta Praga în play-off (2-0 şi 0-1)
FC Vaslui a eliminat-o pe Sparta Praga în play-off (2-0 şi 0-1)

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 26 august 2011 20:46

FC Vaslui va evolua în grupa D a Europa League unde va da piept cu Sporting Lisabona (Portugalia), Lazio Roma (Italia) şi FC Zurich (Elveţia)

SPORTING LISABONA
Beto, fostul căpitan, în prezent responsabil cu relaţiile externe: "Am fost capi de serie, însă acum trebuie să demonstrăm pe teren acest statut, deoarece numele este subiectiv. Echipa trebuie să dea dovadă de concentrare şi implicare, pentru că, în caz contrar, va fi greu nu numai cu Lazio, dar şi cu celelalte două echipe. Bineînţeles că Lazio este echipa cea mai cunoscută. Vom avea meciuri dificile cu ei, însă trebuie să respectăm şi celelalte două echipe. Cu maximum de respect şi determinare vom reuşi să ajungem cât mai departe", conform Mediafax.

LAZIO ROMA
Antrenorul Edoardo Reja: "Unii spun că am avut noroc, dar eu nu sînt de acord. Sporting este o echipă titrată, am văzut că Zurich a avut un joc bun cu Bayern Munchen în preliminariile Ligii, iar Vaslui are un Adailton, plus alţi 3-4 jucători. Avem ambiţii mari, vrem să ajungem cît mai sus posibil"

FC ZURICH
Antrenorul Urs Fischer: "Sporting are o lungă tradiţie în Portugalia, e o echipă bună şi are fani ataşaţi, vor fi meciuri atractive. Lazio este şi ea puternică şi atractivă. FC Vaslui este marea necunoscută a grupei, nu cunoaştem încă multe detalii despre ea, dar ştim calităţile fotbalului românesc şi prin urmare Vaslui va fi un adversar tare", conform Mediafax.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
lipovicianuclement
lipovicianuclement  •  27 August 2011, 00:12

m-au terminat astia cu reclama lor la bmw ..... domnilor de la gsp eu nu mai pot de foame iar voi imi bagati pe gat reclama cu bmw ???

lipovicianuclement
lipovicianuclement  •  27 August 2011, 00:10

dinamo4eva nu ar trebui tu sa comentezi de vaslui ... oricum nu te critic pt faptul ca nu vrei ca vasluiul sa mearga mai departe pt ca nici eu nu am vrut ca dinamo sa se califice in grupe :)))

dinamo4eva
dinamo4eva  •  26 August 2011, 23:39
Postat de dragosmc pe 26 August 2011, 23:00

Catel frustrat

nu sunt ftustrat si realist ... Rapid si Steaua sigur se califica ... Lazio vrea sa castige EL , asta e obiectivul lui Reja ... Sporting a facut cateva transferuri tari vara asta +Zurich

Vezi toate comentariile (8)
Comentează