INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SPARTA PRAGA-VASLUI, JOI, 21:00, DIGISPORT, LIVETEXT GSP.RO

Vasluiul va avea galerie la Praga

Articol de GSP - Publicat marti, 23 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 23 august 2011 14:06

Elevii lui Viorel Hizo vor fi susţinuţi de o micuţă galerie la partida cu Sparta, de la Praga, din manşa retur a play-off-ului Europa League, de joi, de la ora 21:00, în direct pe DigiSport şi LIVETEXT pe gsp.ro. Un grup de 85 de fani va pleca din Vaslui cu autocarul, dar cei din conducerea clubului se aşteaptă să mai vină şi alţi români.

"Cei de la Sparta ne-au pus la dispoziţie un sector din stadion aşa că avem bilete pentru cei care vor să vină să ne susţină. Un grup de 85 de persoane va pleca din Vaslui cu autocarul, dar vom avea şi alţi invitaţi care vor însoţi echipa. Poate vor fi şi alţi fani care merg pe cont propriu şi care pot apela la club pentru a le da biletele în sectorul rezervat Vasluiului", a comentat preşedintele Constantin Zotta.

Lotul moldovenilor va pleca miercuri dimineaţă cu un charter, din Iaşi, iar printre jucătorii care vor face deplasarea se numără şi Adailton şi Gerlem, incerţi pentru confruntarea de la Praga, şi Raul Costin, suspendat pentru returul cu cehii.

"Toţi jucătorii vor face deplasarea la Praga, deoarece după meciul cu Sparta nu ne mai întoarcem în Vaslui. Din Cehia vom merge la Sibiu, unde vom efectua recuperarea şi vom pregăti întîlnirea din campionat cu FC Braşov", a explicat Zotta.

Partida FC Braşov - FC Vaslui este programată duminică, de la ora 16:00, în direct la Dolce Sport şi LIVETEXT pe gsp.ro


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
flafy
flafy  •  23 August 2011, 15:48

85 este destul de putin dar este bine si asa...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează