INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - SLOVAN LIBEREC 0-2

Verdict dur în direct: „FCSB va dispărea!” + critici pentru Straton: „Să nu-l facem erou!”

FCSB  a pierdut cu Slovan Liberec, 0-2 +20   FOTO
FCSB a pierdut cu Slovan Liberec, 0-2

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 septembrie 2020 03:10 / Actualizat vineri, 25 septembrie 2020 16:09

FCSB a pierdut cu Slovan Liberec, scor 0-2 și a fost eliminată din Europa League. Vivi Răchită (50 de ani), fost jucător la Steaua, a analizat partida în direct la GSP Live.

„Din păcate, am avut dreptate. Am spus în această săptâmână că FCSB n-are șanse prea mari să se califice. N-aveam cum să gândesc altfel decât realist. La situația FCSB-ului, era greu să se califice.

Slovan Liberec a fost o echipă slabă, sunt convins că în turul următor va sucomba. Eu am jucat șapte ani la Steaua și știu ce vorbesc. Să nu-l facem pe Straton un erou. Straton, până la 32 de ani, s-a căutat! Dacă era un portar cu ceva de arătat, ar fi fost mai sus. N-are nicio șansă să joace în campionat. Andrei Vlad este jucător U21, joacă și la națională. Straton va fi rezerva lui Vlad, sunt convins că se va întâmpla așa”, a spus Vivi Răchită, la GSP Live.

„FCSB o să dispară”

„Pentru mine, FCSB nu mai este Steaua din punct de vedere al imaginii. Doar din punct de vedere sportiv este continuarea Stelei. A pierdut mărcile, a pierdut suporterii, a pierdut ceea ce înseamnă spiritul Stelei. Se va ajunge ca FCSB-ul să dispară. nici bani nu mai sunt. Managementul, între ghilimele, duce ca FCSB-ul să dispară. Urmează ca Steaua Armatei să vină în Liga 1, probabil că la anul vor fi în Liga 2
Valeriu Răchită

FOTO Imagini spectaculoase din meciul FCSB - Slovan Liberec 0-2

+16 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB:

Seară de coșmar pentru echipa lui Gigi Becali » Două premiere negative la înfrângerea cu Slovan Liberec

Mihai Pintilii: „Dacă îi aveam pe ei 3, ne calificam!” + doi fotbaliști au jucat accidentați: „Au fost incredibili!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (110)
965157786852203
Catalin Arhire  •  26 Septembrie 2020, 21:46

Vivi Răchită ... doar asa se mai aude de el cu astfel de declaratii tampite ca in rest e *** perfecta !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adriann_
adriann_  •  25 Septembrie 2020, 21:09
Postat de baddog26 pe 25 Septembrie 2020, 19:27

Nu, nu îmi este rușine. Userii vechi, știu ca sunt stelist, ma rog mai nou cică fecesebist. Nu vreau sa discut lucruri dpdv juridic,pentru mine Fcsb este Steaua și nimeni nu îmi poate schimba opinia. Revenind on topic, acest nume, îl foloseam pe toate conturile, betano, pokerstars, este o porecla data de prietenii mei și astfel am ales sa folosesc acest nickname. Indiferent de interlocutor, am avut mereu un discurs rațional, la obiect și fără injurii. Dpmdv, cei care au un vocabular suburban, se descalifica pe ei înșiși, nu dovedesc decât incultura, incapacitatea de a putea purta un dialog venind cu argumente.

A, sa ne intelegem, eu n-am nici o problema cu opiniile nimanui cata vreme sunt exprimate civilizat. Chestia e ca nickname-ul ar fi tipic pentru un dinamovist si atunci mi se pare logic, ba chiar oarecum indicat sa pui sigla fcsb daca tu simpatizezi cu ei. Acestea fiind zise am o intrebare: lasand la o parte aspectele juridice, de ce ar tine un om rational cu o firma creata strict pentru a produce bani proprietarului, FARA PREOCUPARE PENTRU FANI, PENTRU PERFORMANTA SPORTIVA SAMD? Ciobanul a spus asta in public de nenumarate ori si faptele au fost consistente cu aceasta declaratie. Deci?

adriann_
adriann_  •  25 Septembrie 2020, 21:04
Postat de saviola3_5 pe 25 Septembrie 2020, 19:15

Ia uite domne ce prietenos e adi1 cu badia. Mai acum 5 zile badea era un postac infiltrat in randul rapizilor acuk brusc e altfel:))) ma rog ...sa fie, pace si armonie.

Am zis o chestie MULT mai nuantata dar cred ca nu are nimeni pretentia de la postaci becalisti ca tine sa inteleaga un asemenea mesaj.

Vezi toate comentariile (110)
Comentează