INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PLAY-OFF EUROPA LEAGUE

Vezi ce a spus Dumitru Dragomir despre rezultatele echipelor româneşti din Europa League!

dumitru dragomir
dumitru dragomir

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 august 2010 00:00

Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, a analizat, în direct la sport.ro, evoluţiile echipelor româneşti în partidele din play-off-ul Europa League.

 

"Un singur jucător de la Manchester City face cît toate transferurile din Liga I. Timişoara nu s-a făcut de rîs, a făcut cinste fotbalului românesc. Englezii au o echipă care se va bate la cîştigarea Europa League. Poli a depus un efort maxim, va avea probleme în campionat pentru că jucătorii vor fi foarte obosiţi", a adăugat Dumitru Dragomir.

"Îmi pare rău de Urziceni, au avut o primă repriză senzaţională. Dacă aveau pe cineva care să îi susţină, nu pierdeau. Jucătorii au simţit că echipa se destramă şi s-au comportat ca atare", a comentat Dragomir situaţia de la Urziceni.

"Vasluiul şi Steaua mi-au plăcut.  Steaua încă mai are probleme în apărare. Să fim totuşi corecţi cu fotbalul, Vaslui nu e Lille, 2-3 jucători de acolo fac cît toată echipa noastră. Eu cred în continuare în calificarea celor de la Vaslui", a adăugat Dumitru Dragomir.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
klauklau94
klauklau94  •  20 August 2010, 16:12

steaua si vaslui se vor califica

palutu
palutu  •  20 August 2010, 13:45

Cred ca Steaua si poate Vaslui se vor califica mai departe

mirceavaduvaaurel
mirceavaduvaaurel  •  20 August 2010, 13:37

forza steaua

Vezi toate comentariile (8)
Comentează