INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PLZEN - FCSB, JOI, ORA 20:00, PRO TV, TELEKOM, GSP.RO

Victima perfectă » Cum își poate reveni Alibec în fața lui Plzen

foto: Raed Krishan
foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2017 09:00

Aflat într-o profundă criză de formă, Denis are, mâine, şansa să-şi revină în faţa Viktoriei Plzen, singura formaţie împotriva căreia a marcat în ultima jumătate de an.

Alibec s-a refăcut după problema medicală din cauza căreia a lipsit în meciul de la Iaşi şi cum Dică va folosi mâine mai mulţi jucători dintre cei pe care nu-i vede titulari în următorul meci de Liga 1, cu Astra, e foarte probabil că Denis va începe meciul din Cehia în echipa de start. Veste bună pentru Alibec: Viktoria Plzen e adversarul perfect pentru el în tentativa de a-şi recăpăta forma.

Argumentul? Liderul la zi din Cehia e singura formaţie în faţa căreia Denis a înscris în ultimele 6 luni!!! Şi a reuşit să marcheze în două dintre cele 3 meciuri pe care Alibec le-a jucat în tricoul Stelei. În rest, are nu mai puţin de alte 16 confruntări, la FCSB şi naţională, în perioada mai - noiembrie, în care nu a înscris deloc!Alibec are amintiri foarte plăcute în faţa celor din Plzen chiar şi din perioada Astra. Anul trecut, a jucat doar meciul din deplasare, în faza grupelor, unde a fost, alături de Budescu, cel mai bun fotbalist al trupei lui Şumudică. Atunci, giurgiuvenii s-au impus în special graţie prestaţiei senzaţionale a lui Alibec. 

clipboard01

clipboard02

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  22 Noiembrie 2017, 16:23

DIN CE SASI REVINA? ASTAI FORMA LUI LA ASTRA IA MERS CA LA BARBUT A DAT BINE AN CATEVA JOCURI ACOLO JUCAU DUPA URECHE LA FCSB TE INTEGREZI AN LOT AI REZULTATE NU TE POTI SAU NU VREI SA TE INTEGREZII PLANGI PE BANCA

Vezi toate comentariile (1)
Comentează