INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - MILSAMI 2-0

VIDEO A fost FCSB - Milsami aranjat? Dezvăluirea impresarei Laurette Nogo: a primit pont cu scor corect 2-0 și a pariat o sumă mare

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iulie 2019 12:43

Impresarul Laurette Nogo a povestit la GSP Live o întâmplare incredibilă dinaintea meciului dintre FCSB și Milsami din prima fază a turului 1 preliminar din Europa League, scor 2-0.

  • Returul dintre Milsami și FCSB se joacă diseară, de la ora 20:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro TV.

 

 

„Înainte de meciul dintre FCSB și Milsami mergeam spre aeroport. Taximetristul cu care eram a fost sunat de către o persoană care i-a spus să meargă și să pună un bilet la pariuri. Persoana respectivă a avut dreptate în privința meciului. Nu știu cum s-a întâmplat, dar i-a spus scorul corect.

Taximetristul a sunat apoi alți oameni. Vorbea codat! Tot încerca să le zică la telefon că e cu cineva în mașină și nu poate să vorbească direct. Îi ruga să meargă la agenție să îi pună și lui un bilet cu scorul respectiv. Mi-am dat seama puțin mai greu, dar într-un final am pus lucrurile cap la cap. Era vorba de o sumă importantă de bani pe care a pariat-o. Cu meciurile trucate e cam dificil. Nu am prea auzit astfel de detalii, cel puțin nu așa pe față cum a fost acum”, a declarat Laurette Nogo la GSP Live.

Vezi și:

VIDEO Rivala din impresariat a Anamariei Prodan nu mai crede în Dan Alexa: „Nu va mai avea o carieră de antrenor după pumnul primit”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (64)
alecone
alecone  •  18 Iulie 2019, 19:50
Postat de Popa George pe 18 Iulie 2019, 16:55

Am auzit ca ala care l.a sunat pe taximetrist era chiar asta de a scris articolul!

ala mic, de respira greu :))))

harap
harap  •  18 Iulie 2019, 16:57
Postat de fara_pista pe 18 Iulie 2019, 16:43

E clar, nu ești român ești fecesebist! Doar voi vreți să se califice echipa cărturarului Gigi Becali. Adevărații românii, vișinii, alb-roșii, alb-albaștri și alte culori de-astea tin cu orheienii! Ei sunt orheieni de mici. Fcsbistii sunt ...alta specie, nu i-a adus tsunami ăla de care pomenești...

zero barat cine esti tu sa faci aprecieri cine este mai roman ca altul? cfm logicii tale maladive daca tii cu basarabenii din Orhei tu esti basarabean ma rog moldovean ca sa intelegi si tu ! apropos cfm logicii de gaina nu ai trecut si culorile orheienilor ? !

815309251857881
Popa George  •  18 Iulie 2019, 16:55

Am auzit ca ala care l.a sunat pe taximetrist era chiar asta de a scris articolul!

Vezi toate comentariile (64)
Comentează