INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CUPA UEFA

VIDEO Amintiri negre pentru Mircea Lucescu de la ultimul duel cu Sevilla, când a luat gol de la Palop + reacția lui Il Luce după tragerea la sorți

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 aprilie 2016 14:57

Sevilla și Șahtior Donețk au jucat în 16-imi în sezonul 2006-2007 de Europa League, când formația iberică a câștigat până la urmă trofeul în fața lui Espanyol.

Formația lui Mircea Lucescu a pierdut dramatic calificarea în fața formației din Spania. După 2-2 în tur, ucrainenii aveau 2-1 până în prelungiri.

Atunci Palop a înscris și a dus meciul în prelungiri, unde Sevilla s-a impus cu 3-2.

"Să joci primul meci acasă este complicat, dar nu aveam nicio pretenţie de la tragerea la sorţi. Nu vreau să comentez, pentru că nu este momentul.

Am mai jucat cu Sevilla, vom încerca să ne luăm revanşa, ei au câştigat în trecut cu un noroc incredibil, dar şi prin eroarea noastră. Vom vedea. Nu mă voi gândi că la o revanşâ, ci că la un meci de calificare. Nici măcar nu cred că mai au aceeaşi echipă, au schimbat jucătorii.

De 40 de ani rămân la un nivel ridicat de competiţie şi de performanţă, mai ales pentru Estul Europei, şi este un motiv de mândrie pentru mine", a spus Lucescu la Dolce Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează