INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AC MILAN

VIDEO Autogol cu câlcâiul din alunecare! Bonucci s-a făcut de râs cu Austria Viena

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 24 noiembrie 2017 10:08

Căpitanul rossonerilor a deschis joi scorul cu o eroare caraghioasă, ironizată de fani, în meciul câștigat de Milan cu 5-1 în fața Austriei Viena. "Leo nu mai mutase echilibrul echipei de la eliminarea cu Genoa și s-a decis s-o facă acum în propria poartă".

Milan a dat copy-paste după meciul din tur, zdrobind-o din nou pe Austria Viena (5-1). Bonucci a dat însă un început aparte duelului inegal de pe San Siro, cu gol avans pentru austrieci.

Căpitanul rossonerilor s-a făcut de râs, marcând un autogol antologic în minutul 21, iar tifosii nu l-au iertat. Ironiile au inundat netul la adresa fundașului, transferat în vară de la Juventus cu 42 de milioane de euro, care nu se află la prima "abatere".

VIDEO cu autogolul lui Bonucci

"A luat tricoul lui Muntari"

"Cea mai mare gafă văzută în fotbalul ultimelor 4 decenii. Un autogol cu câlcâiul din alunecare". "Leo nu mai mutase echilibrul echipei de la eliminarea cu Genoa și s-a decis sp o facă în propria poartă". "Bonucci a luat tricoul lui Muntari".

"Deja să-l regretăm pe Bogarde". "A încercat doar să fie tandru cu mingea". Sunt câteva dintre mesajele fanilor înfurați de execuția comică a stoperului. Care a vrut să respingă un balon trimis spre gol de Monschein, scăpat din dribling de ieșirea lui Donnarumma. Dar l-a direcționat, ca la biliard, în plasă! 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  24 Noiembrie 2017, 12:55

Bonucci de cand s-a transferat,a jucat slab la Milan si nationala. A iesit din tiparele de la Juve si nu se regaseste. Pe de alta parte,a lasat un mare gol in apararea lui Juve.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează