INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB

VIDEO Beer Sheva, adversara FCSB din Europa League, a terminat la egalitate cu echipa lui Tamaș » Supergol marcat de la 30 de metri

Articol de - Publicat duminica, 24 septembrie 2017 10:01

Hapoel Beer Sheva, adversara FCSB din grupele Europa League, a terminat la egalitate, 1-1, meciul cu Hapoel Haifa, echipa lui Gabi Tamaș, în etapa a 5-a din Israel.

Meciul a fost unul echilibrat, ambele echipe împărțindu-și momentele în care au dominat. Beer Sheva a deschis scorul în minutul 4, prin golul marcat de Tomas Pekhart. Cehul a profitat de o neînțelegere între fundașii centrali de la Hapoel, Tamaș și Kapiloto.

În repriza a doua, Hapoel a fost mai bună și a avut un joc mai organizat. Egalarea a venit în minutul 62, după ce Hanan Maman a marcat cu un șut la vinclu, de la 30 de metri.

După 5 etape, Beer Sheva este pe locul 5, cu 8 puncte, iar Hapoel Haifa este lider, cu 11 puncte.

Echipa de start Beer Sheva: Guy Haimov - Dor Elo, Hatem Elhamed, Tzedek, Korhut - Maharan Radi, Ogu John, Einbinder - Melikson, Pekhart, Nwakaeme

FCSB și Beer Sheva se vor întâlni pe 19 octombrie (în Israel, de la 20:00) și 2 noiembrie (la București, de la 22:05). Ambele au câștigat primul meci din grupă. FCSB a trecut de Plzen, 3-0, în timp ce Beer Sheva a învins-o pe Lugano, 2-1.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează