INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RUBIN - CHELSEA 3-2 (3-1 ÎN TUR)

VIDEO Chin pe frontul rus » Chelsea pierde returul cu Rubin, 2-3, dar e în semifinalele Europa League

Marcano, stînga, egalează la unu și dă startul ofensivei ruse // Foto: Reuters
Marcano, stînga, egalează la unu și dă startul ofensivei ruse // Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 12 aprilie 2013 00:00 / Actualizat joi, 11 aprilie 2013 21:53

Deşi au deschis rapid scorul, albaştrii au avut emoţii după pauză, cînd gazdele i-au supus unui veritabil bombardament.

Revederea cu Moscova a fost una fericită pentru Chelsea. Pe stadionul unde în 2008 pierdea finala Ligii în faţa lui Man. United, fosta adversară a Stelei a suferit şi de data aceasta, dar în cele din urmă şi-a asigurat calificarea în semifinalele Europa League: 2-3 cu Rubin Kazan, după 3-1 în tur.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Albaştrii şi-au creat din start o situaţie favorabilă. Nici nu trecuseră 5 minute şi Fernando Torres, "ucigaşul" lui Rubin în prima manşă, cu o "dublă", deschidea scorul pe o ieşire anapoda a portarului Rîjikov. Oaspeţii n-au profitat însă, ca să-şi dubleze avantajul. Iar după avertsmentul lui Karadeniz, din prelungirile primei părţi, Marcano l-a lăsat spectator pe portarul Cech: 1-1 (51).

Dar în plin "bombardament" al ruşilor, pe contraatac, Moses le-a dat şi el o lovitură: 1-2 (55). Reacţia lui Rubin? O continuare a ofensivei, parcă şi mai furibundă, răsplătită doar cu două goluri: Karadeniz (62) şi Natcho, din penalty (75). Încă două reuşite şi Kazan ar fi dat lovitura. Însă n-au mai venit.

20-8 a fost raportul şuturilor spre poartă aseară, în favoarea ruşilor de la Rubin

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
dash_berlin
dash_berlin  •  18 Aprilie 2013, 00:28

cat noroc are chelsea :| nu pot uita bulanul care l-au avut in finala UCL de pe allianz......

adimutu14
adimutu14  •  12 Aprilie 2013, 20:19

Cred ca Chelsea ar putea castiga Europa League, sau cel putin va ajunge in finala.

alexandru_p
alexandru_p  •  12 Aprilie 2013, 05:25

chelsea n'a transpirat la meciul asta. a jucat cu multe rezerve si rubin n'a reusit sa se apropie niciodata la mai mult de 2 goluri de calificare. deci, despre ce chin vorbim aici?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează