INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SEVILLA - CFR CLUJ 0-0

VIDEO Dan Petrescu, criză de nervi după Sevilla - CFR Cluj! A venit cu regulamentul la interviu: „Cine îmi dă asta înapoi? Nu se anulează așa un gol! Nu avem nicio șansă la titlu”

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 februarie 2020 00:37

CFR Cluj a ratat calificarea în optimile Europa League, după 1-1 și 0-0 cu Sevilla. După meci, Dan Petrescu s-a declarat extrem de nemulțumit de arbitrajul letonului Andris Terimanis, care a anulat golul marcat de Adrian Păun pentru un henț făcut de Lacina Traore.

  • La interviul de la finalul meciului, Dan Petrescu a venit cu regulamentul în mână și a citit din el, criticând dur decizia centralului.

„Am dat un gol valid. Uite ce spune regulamentul «Nu se consideră că s-a comis o abatere atunci când mingea atinge mâna unui jucător, ricoșând direct din capul, corpul sau piciorul unui jucător aflat în apropiere!». Regulamentul e clar. Arbitrul, dacă știa regulamentul... În plus, apelezi la VAR când faza e clară. El s-a dus când nu e ceva clar. Dacă era golul în poarta noastră, nu se uita nimeni! 

Nu luăm nicio primă, am alergat 12 kilometri și am mers 4 ore cu avionul. Plecăm frustrați! Sevilla era una dintre favorite. Dacă ne calificam azi, poate eram și noi favoriți. Nu știu cine poate să ne dea înapoi această calificare. Păun plângea... Ce să mai spunem? Despre ce să mai vorbim? Nu se anulează așa un gol. Trebuie să te duci și să te uiți. Dacă știi regulamentul...”, a declarat Dan Petrescu la TV Telekom Sport.

Nota 7a primit-o arbitrul leton Andris Terimanis în GSP, pentru prestația din Sevilla-CFR Cluj 0-0

Dan Petrescu n-a mai rezistat după golul anulat de VAR! Ce s-a întâmplat pe marginea terenului

Dan Petrescu: „Nu avem nicio șansă la titlu”

„Sunt foarte supărat! Nimeni nu îmi dă asta înapoi. Când mai ajungem noi aici? M-a deranjat că nu a fost henț! Să citească regulamentul. Poate ne dă cineva o primă. Nu se poate să fim eliminați pe o asemenea greșeală.Sunt foarte supărat. Nu e bine pentru să mai vorbesc. Ce să mai dorm? Ce titlul? Nu avem nicio șansă la titlu. Așa știu eu”, a adăugat Petrescu.

Citește și: 

A fost CFR dezavantajată?! Crăciunescu și Balaj se contrazic: „Traore nu putea muta mâna” vs „E henț fără niciun dubiu”

Europa League: rezultate, marcatori, echipele calificate în optimi

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (178)
florar
florar  •  28 Februarie 2020, 14:46
Postat de george1111 pe 28 Februarie 2020, 14:43

Daca atat pricepe el nu ai ce face ,lasa-l ca nu-si revine ,sunt paraleli cu realitatea .Regula este foarte buna, numai trebuie sa stam la mana arbitrilor ,sa decida ei dupa cum le dicteaza interesul.Explica-i ca de la noul regulament cu hent-ul,s-au jucat zeci de meciuri ,iar asta este primul meci in care a existat o faza de genul .

Faze de genul au mai tot fost....Ultima la FCSB-Chindia...

george1111
george1111  •  28 Februarie 2020, 14:43
Postat de florar pe 28 Februarie 2020, 13:00

Nu poate fi logic raspunsul tau!!!Adica fundasii ar putea face orice dar cea mai buna solutie este sa loveasca mana atacantului????!!!!Ma crezi cand iti spun ca mana atacantului este mai ngreu de lovit decat tribunele stadionului!!!!??????

Daca atat pricepe el nu ai ce face ,lasa-l ca nu-si revine ,sunt paraleli cu realitatea .Regula este foarte buna, numai trebuie sa stam la mana arbitrilor ,sa decida ei dupa cum le dicteaza interesul.Explica-i ca de la noul regulament cu hent-ul,s-au jucat zeci de meciuri ,iar asta este primul meci in care a existat o faza de genul .

florar
florar  •  28 Februarie 2020, 13:34
Postat de corsair83 pe 28 Februarie 2020, 13:13

Transferuri FCSB-Botosani sa le enumeri ca acolo apare si problema cu statistica...nu baga CFR la mijloc....Botosani cu CFR si Dinamo si-au rupt oasele mereu si au tras tare sa scoata puncte...cu FCSB vesnice infrangeri

Esti aerian!!!!B campionatul asta Botosaniul a invins Steaua!!!!Sper ca esti la fel de corect si vrei ca si CFR sa fie invinsa de Botosani in campionat anul acesta...

Vezi toate comentariile (178)
Comentează