INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FULHAM - OB ODENSE 2-2

VIDEO Englezii, pedepsiţi în stil "Boro" » Calificare pierdută dramatic de Fulham

Jucătorii lui Fulham au rămas nemişcaţi după ce Fall a egalat, la ultima fază a meciului
Jucătorii lui Fulham au rămas nemişcaţi după ce Fall a egalat, la ultima fază a meciului

Articol de GSP - Publicat joi, 15 decembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 15 decembrie 2011 15:29

Fosta finalistă a Europa League, Fulham, a pierdut calificarea în primăvara europeană la ultima fază a meciului cu danezii de la OB Odense

Formaţia din sud-vestul Londrei avea nevoie de victorie în meciul cu Odense pentru a îşi asigura un loc la tragerea la sorţi de mîine. În celălalt meci al grupei, Wisla Cracovia juca cu olandezii de la Twente, un eventual eşec al leşilor aducînd automat calificarea echipei de pe Craven Cottage.

Dempsey şi Frei au adus liniştea în tabăra londonezilor încă din prima jumătate de oră, marcînd două goluri în poarta lui Wessels. La Cracovia, Luuk de Jong egala la unu situaţia, după ce Gargula deschisese scorul pentru Wisla. Părea că Twente joacă rolul lui Schalke din grupa Stelei. Situaţia s-a schimbat, însă, imediat după pauză.

Polonezii se resemnaseră!

Tsvetan Genkov a punctat în al doilea minut al reprizei secunde pentru Wisla. Fără rost, gîndeau polonezii, deoarece Fulham avea, în continuare, avantaj de două goluri. A fost nevoie de geniul lui Andreasen pentru ca spectatorii englezi să aibă primele palpitaţii: lovitură liberă executată perfect, fără speranţe pentru filipinezul Etheridge, cel care a jucat 38 de partide internaţionale fără să debuteze în campionat!

Cu sufletul la gură, fanii şi jucătorii campioanei Poloniei au explodat la cîteva minute după finalul meciului cu Twente. Ce se întîmplase la Londra? Odense, lanterna roşie a grupei, echipa fără nicio şansă la calificare, reuşea egalarea în prelungirile partidei. Baye Djibi Fall marcase cu capul, exact ca şi italianul Maccarone în meciul de tristă amintire cu Middlesbrough.  Vezi aici imaginile incredibile din Polonia!

Video: Comentatorul polonez înnebuneşte la golul lui Fall

VEZI MAI JOS IMAGINI DE LA FULHAM - ODENSE

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
mrjackie
mrjackie  •  15 Decembrie 2011, 18:50

si eu am pierdut multi bani pe manglitorii astia de retarzi...

sporty9
sporty9  •  15 Decembrie 2011, 17:30

si asa s-au dus banii mei pe apa sambetei

plischi
plischi  •  15 Decembrie 2011, 16:05

a fost cea mai tragicaraghioasa eliminare din europaleague. pentru mine doar tragica pentru ca am pierdut doua pariuri la acel gol nenorocit! englezii au pierdut mai mult, dar pe mine ma doare-n pix de necalificarea lor!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează