INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FC BOTOŞANI - LEGIA VARŞOVIA 0-3 (ÎN TUR 0-1)

VIDEO+FOTO Atac de Cordoş » O evoluţie penibilă a stoperului botoşănean a uşurat misiunea Legiei, polonezii impunîndu-se cu 3-0

Articol de - Publicat vineri, 24 iulie 2015 00:00

Complet derutat, fundaşul a pierdut patru mingi în prima repriză din care polonezii au marcat două goluri şi au ratat două ocazii imense. A fost scos la pauză, cînd era prea tîrziu

Deşi minionii sînt la modă, apărarea Botoşaniului a semănat, aseară, cu alţi eroi mititei şi animaţi. Ştrumfii. Îmbrăcaţi în albastru, fără căciuliţe, ce-i drept, fundaşii moldovenilor s-au dat în stambă încă din minutul 7. Comisar şef, Cordoş.

Click aici pentru VIDEO!

Care a semănat cu un fotbalist virtual controlat de un începător în ale joystickului. Primul gol a pornit de la o minge pierdută de el, fază la care Plămadă, Patache şi Acsinte s-au împiedicat şi ei în a-i prinde pe Kucharczyk şi marcatorul Guilherme. 2-0 la general, finiş rapid.

Erori în lanţ

Apoi, potopul, chiar dacă, timp de 5 minute, gazdele au dat iluzia că ar putea egala. Trei ocazii consecutive, un şut pe lîngă Costin şi două respingeri bune ale lui Kuciak la ocaziile lui Hadnagy şi Croitoru.
Insuficient. Cordoş şi-a continuat jocul împiedicat, iar Duda şi Guilherme au ratat incredibil, singuri cu portarul, după ce apărătorul s-a precipitat cu mingea la picior. N-a mai scăpat cînd balonul a ajuns la Nikolici, iar maghiarul a zburdat în careu şi a fost blocat prin fault de Acsinte. Penalty. 2-0.

Drum oprit, drum neasfaltat

Diferenţa uriaşă dintre vicecampioana Poloniei şi locul 8 din România s-a văzut şi-n repriza a doua. Croitoru s-a zbătut, a izbit şi bara lui Kuciak, Martinus şi Vaşvari au fost şi ei mai activi decît colegii, dar atît. Legia nu s-a chinuit să potolească jocul, cu pase multe şi enervante, tranchilizant pentru fărîma de entuziasm european rămas în Moldova. Iar Prijovici a făcut 3-0 doar pentru a lărgi caseta.
Botoşaniul a rămas cu o calificare continentală. Dacă e lucru mare? Lîngă, la puţini kilometri, în acelaşi judeţ, DN 24C Rădăuţi Prut - Manoleasa e încă neasfaltat. Drum naţional.

Polonezii, la înălţime

Galeria lui Legia a făcut deplasarea cu 200 de membri. Îmbrăcaţi în binecunoscutele tricouri albe, polonezii au cîntat pe toată durata jocului, mai ales după golul lui Guilherme, şi le-au impresionat pe gazde şi înainte de meci, cînd au mărşăluit în grup compact spre stadion.

Iertat de eliminare

În minutul 37, Nemanja Nikolici, lansat excelent de brazilianul Guilherme, a pătruns în careu, unde a fost faultat de Acsinte. Deşi au primit lovitura de la unsprezece metri, polonezii au cerut eliminarea căpitanului botoşănean, care a faultat în poziţie de ultim apărător.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
zidane92
zidane92  •  24 Iulie 2015, 11:28
Postat de gannicus2014 pe 24 Iulie 2015, 09:17

Cordos , poate l-ai pacalit pe Iftime , patronul echipei , poate i-ai pacalit pe suporteri , poate i-ai pacalit pe telespectatori , dar nu vei scapa de vigilenta lui *** aka bratul dreptatii : Ştiu cine, ştiu locul, ştiu despre cît e vorba ! " --- DNA-ul !!!

Eheeeeee invataturile lu' nea Costica se uita greu! Stie baiatu' de banii aia de la meciul cu astra unde jumatate de giurgiu si-a luat bmw-uri pe 7+

eucutine
eucutine  •  24 Iulie 2015, 10:53

joaca fotbal la nivel inalt (liga 1 e nivelul inalt pt Romania) pt ca tatucul e senator (mai e si urmarit penal) si mare smecher prin cluj.

versand
versand  •  24 Iulie 2015, 09:40

Cordos un jucator de 2 paralale care cand a plecat de la Dinamo se plangea ca nu a primit si mai multi bani si de aia nu au cazut la o intelegere...Pentru astfel de prestatii??? Jenant...E bine ca am scapat de el!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close