INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO

VIDEO+FOTO Coincidențe surprinzătoare după 10 ani » Destinul le oferă prima șansă "câinilor" în returul de la Bilbao

FOTO: Gazeta Sporturilor +3   FOTO
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 iulie 2017 15:55

Dinamo a remizat joi seara cu Athletic Bilbao în manșa tur din preliminariile Europa League, 1-1, și păstrează șanse pentru meciul retur de peste o săptămână, care va avea loc pe San Mames. 

La zece ani de la remiza obținută de Dinamo pe Olimpico, împotriva lui Lazio, 1-1, "câinii" au înregistrat joi cu Bilbao primul rezultat pozitiv în fața unei echipe cu nume din Europa din 2007 încoace.

Ce surprinde însă și mai mult sunt coincidențele dintre meciurile Lazio - Dinamo și Dinamo - Bilbao. Ambele manșe tur ale celor două "duble" s-au încheiat 1-1, iar minutele în care s-au marcat golurile coincid!

Dacă povestea dublei cu Lazio se va repeta până la capăt, atunci echipa gazdă din tur ar trebui să meargă mai departe, în cazul actual Dinamo.

Lazio - Dinamo, minutul 22: Dănciulescu deschidea scorul pentru oaspeți, cu capul, după o centrare ideală a lui Pulhac.


Dinamo - Bilbao, minutul 22: oaspeții au punctat în același minut, prin Laporte, tot cu capul!, lansat perfect de Etxeita.

Lazio - Dinamo, minutul 54:  Gazdele egalează prin Mutarelli și partida se termină așa, 1-1. 

Dinamo - Bilbao, minutul 54:  Rivaldinho a închis tabela la 1-1.

Speră Dinamo? 

Dacă seria coincidențelor ar continua și în meciul retur, ar însemna că Dinamo se va califica mai departe în play-off-ul Europa League. Adică mai departe merge echipa care a jucat primul meci acasă, așa cum s-a întâmplat cu Lazio, acum 10 ani.

În meciul retur dintre Dinamo și Lazio din 2007, roș-albii au condus cu 1-0 la pauză, însă au pierdut lamentabil cu 1-3, ratând unica șansă de a se califica în grupele Ligii. După ce Florin Bratu a dinamitat vechea arenă "Lia Manoliu" înainte de pauză, dinamoviștii s-au prăbușit inexplicabil în repriza secundă, fiind răpuși de reușitele lui Pandev și "dubla" lui Rocchi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
cobra_z
cobra_z  •  01 August 2017, 10:25

ceea ce nu spuneti e ca dinamo se califica cu lazio daca la pauza nu intervenea giovanni , borcea si patronul italienilor...

fangigi
fangigi  •  28 Iulie 2017, 22:09
Postat de fangigi pe 28 Iulie 2017, 22:04

Fcsb se califica in dauna unor echipe gen Tska Sofia, Galatasaray, Bate Borisov sau alte puteri de mana a 5-a!

Apoi in grupa facea figuratie si obtinea 1 punct din 6 meciuri!

fangigi
fangigi  •  28 Iulie 2017, 22:04
Postat de vasy86le pe 28 Iulie 2017, 21:22

Cu cine se batea DInamo sa ajunga in grupe.. cu Lazio, cu Manchester United.. si se mai trezesc desteptii de fcsb-isti sa faca misto ca Dinamo nu s-a mai calificat de mult in grupele CL, desi, poate ar trebui sa-si aduca aminte ce echipa a ajuns pentru prima data in semifinalele acestei competitii.

Fcsb se califica in dauna unor echipe gen Tska Sofia, Galatasaray, Bate Borisov sau alte puteri de mana a 5-a!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează