INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PANDURII - PACOS 0-0

VIDEO Ghinion şi locul 4 » Pandurii nu au reuşit să cîştige nici în ultimul meci din Europa League, 0-0 cu Pacos

Eric a rămas cu două goluri în Europa League, cu Fiorentina și Dnepr
Eric a rămas cu două goluri în Europa League, cu Fiorentina și Dnepr

Articol de - Publicat vineri, 13 decembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 12 decembrie 2013 22:43

Gorjenii n-au reuşit să se impună nici în ultimul meci, la Cluj, şi au încheiat grupa pe ultimul loc, după două reprize opuse: prima excelentă, a doua modestă.

Sigur, de la Pandurii nu ne aşteptam la prea multe. Calificarea în grupe a fost o minune, după totul era un bonus. Poate că aşteptările mici ne-au făcut să savurăm cu poftă fiecare dribling al lui Eric, şut al lui Breeveld sau duel cîştigat al lui Christou.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Nici ei, băieţii lui Pustai, nu au avut aşteptări mari şi asta i-a făcut să fie mai detaşaţi, să joace pentru ceea ce mulţi au uitat: frumuseţea fotbalului. Încrîncenarea creată de bani a fost înlocuită de samba şi a ieşit atît de bine. Nu, nu s-au calificat, dar a fost frumos.

Tot cu plăcerea asta au început şi ultimul bal, la Cluj, cu Pacos, singurul adversar accesibil, singurul cu care luaseră punct. Nicoară a făcut o jumătate de primă repriză bună, prin apariţiile sale, însă n-a putut s-o bage "în aţe", asta transformîndu-l în campionul ratărilor.

Alex şi-a continuat şi el forma bună şi a fost aproape să marcheze, cu zece minute înainte de pauză, dar Degra a fost pe fază. O primă parte foarte bună, strălucitoare pe alocuri, pentru gorjeni, dar fără gol.

Meciul a continuat ca parcursul Pandurilor în grupe. După un început entuziasmant, a urmat o perioadă de apatie, timp în care portughezii au trimis o minge sub bară, dar Stanca a scos printr-un reflex de zile mari. Oboseala de care vorbea Pustai a apăsat greu pe jocul albaştrilor, care păreau o echipă fără idei şi vlagă.

Nicoară a ratat singur cu portarul şi a marcat cea mai mare ocazie a gorjenilor, cu zece minute înainte de final. Golul de locul trei n-a mai venit. Două puncte în şase meciuri, dar impresia generală a fost una bună.

Rămînem cu o echipă în Ligă!
Remiza obţinută aseară de Pandurii nu a permis României să depăşească Cehia în clasamentul coeficienţilor UEFA. Cel mai probabil, vom termina pe locul 16, care ne garantează o formaţie în Champions League şi 4 în Europa League în sezonul 2015-2016.

"Am avut multe ocazii, dar nu ne-am lipit la gol. Am jucat mai bine. Sîntem mîndri de fotbalul pe care l-am jucat. Am ieşit cu capul sus şi rămînem să ne gîndim la campionat. A fost la nivel cu Fiorentina şi Dnepr" (Eric, mijlocaş Pandurii)

"A fost o experienţă frumoasă. Am încheiat în stilul caracteristic, foarte frumos, cu ocazii rarisime, dar fără să înscriem. Cred că a fost cel mai bun an al clubului. Mi-aş fi dorit măcar o victorie, ar fi fost frumos, dar n-am putut să o facem" (Cristian Pustai, antrenor Pandurii)

"E păcat că nu am reuşit o victorie pentru toţi românii. A fost cea mai frumoasă experienţă din viaţa mea. Nu se compară niciodată Liga 1 cu Europa League" (Alexandru Ciucur, mijlocaş Pandurii)

"M-am simtit foarte bine în România, ca acasă. Noi am luptat pentru coeficienţi, bani şi orgoliu. Păcat că a fost terenul îngheţat şi mi-era frică să nu ne accidentăm. O să rămîn toată viaţa un fan al CFR-ului şi mi-a părut foarte bine că am ajuns iar la Cluj" (Tony, fundaş Pacos)

598763-pandurii-pacos-0-0.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  11 Noiembrie 2014, 20:03
Postat de foxy pe 13 Decembrie 2013, 09:32

Nicoara e Domnul Goe al fotbalului romanesc...e Dorel ala din reclama...are IQ minimal n-ai ce sa-i ceri lu asta!Pustai n-are pe cine baga acum ca nu l-ar baga...Un egoist ,care joaca numai ptr el,cica vrea sa se transfer `afara`...un fraierica...

.) dorel, sau dodel ?

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  11 Noiembrie 2014, 20:02
Postat de cpt.ahab pe 13 Decembrie 2013, 09:15

Nicoara merita batut in vestiar cu prosopul ud! Si-a batut joc de toata echipa! Nu e vorba doar de ratari, ci de faptul ca fost egoist in absolut toate fazele. Mingea ajunsa la el in treimea adsversa, era minge de la care-ti luai adio! Un foarte mare nesimtit!

..)) eeee, capitane, capitane... nu doar el..)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  11 Noiembrie 2014, 20:02
Postat de kilimanjaro pe 13 Decembrie 2013, 09:52

De la Pandurii n-am avut niciun fel de cerințe, în afară să joace deschis și cât pot ei mai bine. Am privit meciul lor ca pe un spectacol sportiv și atât. S-au descurcat onorabil pentru valoarea lor, ocupând ultimul loc deși cu puțină atenție puteau termina pe trei. Poate data viitoare, dacă o mai exista această... data viitoare

tocmai, ca nu au jucat nimic in nici unul dintre cele 6 meciuri, s-au dus la ele ca niste taraniamarasteni, cu caciulile in mana. asa ca le-au cam pierdut pe rand.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează