INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  BĂTĂI

VIDEO Horror League » Violenţe ieşite din comun la meciurile de la Roma şi Marseille

Ashley Mills n-ar fi mers la stadion să-și vadă
favoriții, de teama ciocnirilor cu lazialii.
Ultrașii l-au rănit însă pe stradă +1   FOTO
Ashley Mills n-ar fi mers la stadion să-și vadă favoriții, de teama ciocnirilor cu lazialii. Ultrașii l-au rănit însă pe stradă

Articol de , - Publicat sambata, 24 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 23 noiembrie 2012 22:58

LAZIO - TOTTENHAM 0-0
Înjunghiat sălbatic de ultraşii romani într-un bar, Ashley Mills (25 de ani) a fost la un pas de moarte. A avut nevoie de 20 de puncte de sutură la cap şi 7 la zona inghinală, va fi operat şi mai stă 14 zile în spital

Tottenham a plecat joi neînvinsă de pe Olimpico (0-0), însă fanii englezi nu vor uita niciodată noaptea horror trăită în capitala Italiei înaintea meciului. Atacul sălbatic premeditat de un grup de 50 de ultraşi ai lui Lazio şi ai Romei, purtînd căşti şi înarmaţi cu cuţite, bîte, bastoane şi gaze lacrimogene, i-a trimis pe 10 la spital. Iar unul a riscat să-şi piardă viaţa, ajungînd în stare gravă, cu capul secţionat ca un pepene!

Click aici pentru a vedea VIDEO cu barul devastat în urma altercaţiei violente!

Poza înspăimîntătoare publicată pe mai multe site-uri ale suporterilor italieni şi britanici vorbeşte crud despre drama lui Ashey Mills. Fanul de 25 de ani al lui Spurs a fost agresat de tifosi extremişti, avînd orientare antisemită (Tottenham are mulţi simpatizanţi evrei) şi care au devastat barul "Drunken Ship". Francesco Ianari (26 de ani) şi Mauro Pinnelli (27 de ani) ar fi pus la cale violenţele, împreună cu un ultras lazial, fiind identificaţi cu ajutorul camerelor de supraveghere ale localului şi arestaţi ieri alături de alţi 13 huligani. "S-au organizat perfect. Au izolat victimele şi au aruncat asupra lor cu chei, mese, bare şi tot ce au găsit", a spus proprietarul barului. "Fratele meu a fost înjunghiat de mai multe ori şi a pierdut foarte mult sînge. Beam liniştiţi o bere şi nici măcar nu purtam tricouri sau fulare ale lui Tottenham", a povestit Bradley Mills. Ultraşii romani i-ar fi confundat cu fanii lui QPR, marii duşmani ai giallorossilor.

"Am venit doar pentru fotbal şi nimeni n-avea intenţia de a provoca. Ashley n-a mîncat, dar a cerut să vadă meciul la spital"
Bradley Mills, fratele fanului rănit grav

MARSEILLE - FENERBAHCE 0-1
O imagine decupată din mijlocul scenelor terifiante de la Marseille, cu tatăl apărîndu-şi fiul de atacul fanaticilor susţinători adverşi, a făcut înconjurul lumii joi noapte

Era minutul 40, imediat după golul lui Fenerbahce. În tribunele de pe "Velodrome", fanaticii suporteri ai lui Marseille au reacţionat la provocări, atacîndu-i cu violenţă pe susţinătorii turci. Care n-au mai găsit altă scăpare decît să fugă din calea huliganilor pe teren, unde au fost asediaţi cu petarde şi rachete.

În acele momente, un fotograf al agenţiei France Presse a surprins o imagine tulburătoare din mijlocul spectatorilor turci aflaţi pe gazon. Un tată şi-a luat în braţe fiul speriat, încercînd să-l protejeze cu corpul de torţele care aterizau ameninţător în jurul lor. Nici unul nu a păţit nimic.

Trupele de intervenţie rapidă ale poliţiei franceze au intervenit rapid, separîndu-i pe inamici şi formînd un cordon în jurul terenului. Pentru a apăra şi jucătorii.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (35)
lucianfocus
lucianfocus  •  24 Noiembrie 2012, 20:23

niste animale :(((

cronchicronc
cronchicronc  •  24 Noiembrie 2012, 15:20
Postat de ovidiu_3003 pe 24 Noiembrie 2012, 09:08

nu s a intamplat mare lucru ...n a fost nimeni ucis. Se exagereaza ca deobicei...

Pt voi craiovenii poate e normal,pentru noi restul,(pt care fotbalul e motiv d sarbatoare,nu teroare) NU!!!

teodor.muresan
teodor.muresan  •  24 Noiembrie 2012, 14:47
Postat de z3tis pe 24 Noiembrie 2012, 14:12

Revin cu comentariul: Scoateti sau blurati poza aia TREPANATRILOR

Degeaba. Astia nu stiu ce inseamna nici cuvantul "Blurat" nici cuvantul "trepanat".

Vezi toate comentariile (35)
Comentează