INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SALZBURG - ASTRA 5-1

VIDEO În genunchi » Astra a fost umilită de Salzburg, 1-5. Golul lui George Florescu, unica sclipire

Slovenul Kampl (dreapta) a fost fantastic aseară
Slovenul Kampl (dreapta) a fost fantastic aseară

Articol de - Publicat vineri, 12 decembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 12 decembrie 2014 00:56

Astra a pierdut la scor în Austria, dar rezultatul putea fi şi mai drastic, însă Lung şi-a salvat echipa de la o ruşine istorică.

În cele 5 luni petrecute pe banca Stelei în urmă cu 9 ani, Oleg Protasov şi-a creat în România imaginea unui antrenor spectaculos. De cînd e la Astra, lucrul acesta s-a confirmat, fie că spectacolul l-a făcut echipa sa, aşa cum s-a întîmplat cu Dinamo, în runda trecută, fie adversarii, aşa cum a fost şi aseară.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Fiind deja eliminaţi din Europa, giurgiuvenii s-au dus în Austria ca "mielu' la tăiere". Diferenţă de mentalitate pentru că Salzburg, deşi sigură de calificare, n-a avut milă de români, aruncîndu-se în ofensivă încă din start, iar Sabitzer a deschis scorul în minutul 9, profitînd de o pasă cu călcîiul a lui Kampl.

Giurgiuvenii n-au contat în ofensivă, iar Lung a fost asaltat de austrieci. În minutul 34, goalkeeperul Astrei n-a mai avut ce să facă la execuţia în vinclu a aceluiaşi Kampl şi gazdele au intrat la vestiare cu 2-0 pe tabelă.

Florescu, gol senzaţional
Repriza a doua a început de la 3-0, după ce Alan i-a luat la mişto pe ai noştri, marcînd cu pieptul la prima fază. Assistul a aparţinut aceluiaşi Kampl, un sloven de 24 de ani care a făcut ce-a vrut cu defensiva aiurită a lui Protasov.

Onoarea românilor a fost salvată de Florescu, cel care a marcat cu o execuţie fabuloasă, şut din "demivole" de la 35 de metri, peste portar, mingea lovind transversala înainte de a intra în plasă (51)! 3-1!

A fost singura sclipire a Astrei. Asaltul gazdelor la poarta lui Lung a continuat şi acelaşi Alan a reuşit "dubla" (70). Cel care a închis tabela a fost Kampl, aşa cum şi merita, să primească ultimele aplauze!

Astra a suferit un 5-1 dureros, însă se poate considera norocoasă pentru că rezultatul putea fi unul dezastruos. Dar ce pretenţii să ai de la o echipă care se prezintă în Europa cu doar 5 rezerve?

17 şuturi pe poartă a avut Salzburg aseară şi alte 9 care nu şi-au atins ţinta. Astra a trimis de 8 ori spre poarta austriecilor, jumătate din ocazii fiind cadrate pe poartă

644513-salzburg-astra-5-1.jpg

Clasament Grupa D
1. Salzburg 6 5 1 0 21-8 15p
2. Celtic 6 2 2 2 10-11 8p
3. Dinamo Zagreb 6 2 0 4 12-15 6p
4. Astra 6 1 1 4 6-15 4p
Aseară s-a mai jucat: Dinamo Zagreb - Celtic 4-3.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  13 Decembrie 2014, 03:52

TX Casino !..)))))))))))))))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  13 Decembrie 2014, 03:20
Postat de steaualibera pe 12 Decembrie 2014, 11:30

E bine ca s-a terminat doar 5-1 cu Silviu Lung omul meciului de departe de la Astra . Daca nu era el in poarta nu incapea pe degetele de la doua maini golurile primite de Astra Catasrofal au jucat . Repet la cum s-a jucat au scapat f. ieftin. Cum dreacu le-au dat 6 lui dinamuu ? Aseara au fost jenanti.

asa cum v-ati furat si voi 5 de la viitorul sau bacau, acasa.>)) cu usurinta, deci.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  13 Decembrie 2014, 03:19
Postat de steaualibera pe 12 Decembrie 2014, 11:30

E bine ca s-a terminat doar 5-1 cu Silviu Lung omul meciului de departe de la Astra . Daca nu era el in poarta nu incapea pe degetele de la doua maini golurile primite de Astra Catasrofal au jucat . Repet la cum s-a jucat au scapat f. ieftin. Cum dreacu le-au dat 6 lui dinamuu ? Aseara au fost jenanti. este prea putin spus.

exact. am vazut filmul video, are minim 7 parade salvatoare. plus 2 bare... scorul este modest fata de ocaziile de gol reale.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează