INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  BARCELONA

VIDEO Luka Jovic, killer-ul lui Inter, este pe lista Barcelonei » Șefii catalanilor l-au urmărit atent în meciul de la Milano

Luka Jovic // FOTO: Reuters
Luka Jovic // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 martie 2019 09:29

Eintracht Frankfurt s-a calificat în sferturile Europa League după ce s-a impus cu 1-0 pe terenul lui Inter. În tur, scorul a fost 0-0.

Singurul gol al meciului a fost marcat în minutul 6 de atacantul sârb Luka Jovic, 21 de ani. Acesta a profitat de gafa lui de Vrij și l-a lobat de la 10 metri pe portarul Handanovic. 

Vezi AICI VIDEO cu golul lui Jovic

Evoluția lui Jovic i-a impresionat pe șefii Barcelonei, club care-l urmărește atent pe atacant. Presa din Spania scrie că Barcelona a avut trei reprezentați în tribunele stadionului din Milano, Eric Abidal, Pep Segura și Ramon Planes, iar aceștia au fost încântați de evoluția lui Jovic.

55.000.000 €este cota lui Jovic, potrivit transfermarkt

Barcelona vrea ca la vară să aducă încă un atacant pentru a-i face concurență uruguayanului Luis Suarez, 32 de ani, iar Luka Jovic este unul dintre preferații catalanilor.

Crescut la Steaua Roșie Belgrad și împrumutat de Benfica la Eintracht, care are opțiune de cumpărare, Jovic are 22 de goluri și 7 pase de gol în 35 de meciuri în acest sezon.

La fel ca și Cristi Manea, Luka Jovic a fost transferat fictiv la Apollon Limassol, echipă pentru care nu a jucat niciun minut, mutare dezvăluită de ancheta Football Leaks la care a participat și Gazeta Sporturilor. (Detalii pe larg AICI)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează