INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ȘAHTIOR - SEVILLA, 22:05, DOLCESPORT, GSP.RO

VIDEO Marica a rememorat un moment dramatic din 2007: "Îmi vine în cap numai Palop"

Articol de GSP - Publicat joi, 28 aprilie 2016 11:34

Astăzi, de la ora 22:05, Șahtior și Sevilla se reîntâlnesc în Euroa, iar Ciprian Marica a vorbit despre momentul din urmă cu nouă ani, când spaniolii treceau dramatic de ucraineni, în optimile de finală ale Cupei UEFA. Atunci, portarul Palop a egalat în ultimul minut, iar în prelungirile partidei Chevanton i-a calificat pe spanioli.

"Sincer, prefer să nu-mi mai aduc aminte, dar când îmi spui Sevilla îmi vine în cap numai Palop. Îmi aduc aminte cum am pierdut acea calificare, iar ei au ajuns să câștige Cupa UEFA în acel an.

Sunt convins că Șahtior poate trece de această dublă și poate câștiga competiția. Până la urmă, cu toate problemele care au existat la Șahtior, am văzut cu toții că nu i-au afectat, chiar dacă au trebuit să se mute din oraș", a spus Marica la Dolcesport.

Șahtior va juca pe teren propriu în această seară, în semifinalele Europa League, împotriva celor de la Sevilla, de la ora 22:05, în direct pe Dolcesport și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
gicab
gicab  •  28 Aprilie 2016, 12:24

Observ ca avea o freza de tugulan, nu macho cum e acum.

gsp.oficial
gsp oficial  •  28 Aprilie 2016, 12:19
Postat de cainelup pe 28 Aprilie 2016, 12:07

Eh...ce timpuri, Cipriene.....Pe vremea aia nu-ti zbura piciorul din incheietura, cand dadeai in minge.

Da, așa e. Dacă îți vine să crezi, Marica era evaluat în 2007 la 7 milioane de euro, vârful carierei din punct de vedere valoric.

niculaemoromete
niculaemoromete  •  28 Aprilie 2016, 12:13

Nu v-at saturat de Giani din Las Fierbinti ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează