INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CHELSEA - ARSENAL

VIDEO Conflict la Chelsea! Sarri a dat cu șapca de pământ și a părăsit terenul nervos la antrenamentul de ieri

Articol de - Publicat miercuri, 29 mai 2019 09:01

Jucătorii lui Chelsea au efectuat ieri antrenamentul oficial înaintea finalei Europa League din această seară cu Arsenal, de la ora 22:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport și TV Digi Sport.

Ar fi trebuit să fie un antrenament ușor, așa cum sunt majoritatea cu o zi înaintea meciurilor, mai ales înaintea unor finale. Dar la Chelsea, ședința de pregătire oficială de la Baku nu a fost nici lejeră și nici nu s-a terminat bine, pentru că jucătorii s-au certat pe teren. Un argentinian și un brazilian.

La un moment dat, Gonzalo Higuaín a intrat mai tare la David Luiz, ultimul i-a reproșat tacklingul pe un ton dur și jocul pe care îl urmărea Maurizio Sarri s-a stricat. Higuaín și David Luiz nu s-au oprit, iar managerul și-a pierdut răbdarea.

Sarri nu i-a trimis la vestiare. A plecat el tunând și fulgerând. Și-a scos șapca, a dat cu ea de pământ, i-a tras un șut și s-a dus la cabine în culmea furiei. Nu mai putea repeta nimic pentru finala Europa League.

Reacția lui sarri de la minutul 1:50

VEZI ȘI:

Henrikh Mkhitaryan, OUT din finala Europa League Chelsea - Arsenal! Nu poate face deplasarea la Baku din cauza conflictului politic

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1573423036256029
Vladimir Sorescu  •  29 Mai 2019, 10:40

Domn' Gigi, ce transferuri ati facut bune sau rele sau mai degraba la gramada vesela netinand seama de profilul jucatorului dar tyrasnfer sa fie,v-a adus din nou in situatia de a Nu lua campionatul. as vrea sa vad si eu o analiza de ce acest lucru, udne s-a gresit,antrenorii sau jucatorii sau numai jucatorii.Stiti ce cred eu domnule Gigi becali, ca ati ratat titlul dinc auza faptului ca jucatorii si antrenorii dumitale Nu au fost profesionisit. dati-mi va rog un nume de jucator care ramane dupa antrenament sa exerseze llovituri libere din toate pozitiile de la 16,18,25 , d e metri cum acest fost amre jucator Giva hagfi care statea pe teren inca o ora sau doua sie xersa loturile libere, era un jucator pur sange. Jucatorii d ela FCSB Nu sunt si imi apre rau sa o spun, este amre lucru sa fi profesionist cand stii ca patronul tau te plateste cu atat d emulti bani dar Nu nu dai nimic ep teren. cei care mimeaza fotablul asa li se itnampla, joc mediocru, incalcit, fara orizont,nu tu viata sportiva. vreti ca FCSB sa ia campioantul, atunci dati miltiaria din pod cum va-m mais cris, jucatorii sa inteleaga daca nu loviti unde este cel mais ensibil, la salariu si cu asta basta. NU aducem fetite pe teren ,sa aducme gladiatori,ca ra rupa iarba cum s espune. talentul si faptul ca alearga pe teren, ami da cate o apsa saua tlceva mnu este suficeint pentru a castiga campionatul!!!!!! Va doresc succes Gigi bvecali si stiu ca puneti mult suflet.!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează