INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  NAPOLI - DNEPR 1-1

VIDEO Președintele lui Napoli cere demisia șefului UEFA după golul primit dintr-un ofsaid de 2 metri: ”Michel Platini să plece!”

Asistentul Kim Haglund nu vede ofsaidul clar în care sînt Bezus (plan apropiat) și Selezniov, iar
Asistentul Kim Haglund nu vede ofsaidul clar în care sînt Bezus (plan apropiat) și Selezniov, iar "centralul" Oddvar Moen validează greșit golul ucrainenilor

Articol de - Publicat sambata, 09 mai 2015 00:00

Furat de brigada norvegiană, patronul a explodat: ”Platini nu mai are credibilitate și face prostii, cu arbitri nedemni de o semifinală. Să ne spună dacă Sevilla e deja cîștigătoare!”

Cutremur la Napoli după remiza din turul semifinalelor EL cu Dnepr (1-1). Nu, n-a erupt din nou Vezuviul joi, ci a explodat președintele azzurrilor, într-un atac de o virulență ieșită din comun la adresa UEFA.

VIDEO: Vezi AICI golul!

Golul validat de "centralul" Moen, marcat dintr-un ofsaid de 2 metri, l-a scos din minți pe Aurelio De Laurentiis: " Platini trebuie să plece! Nu mai are nici un fel de credibilitate".

Conferința de presă a fost monopolizată de patronul azzurrilor. "Îmi explicați de ce șeful UEFA nu e în stare să trimită o brigadă competentă? Dacă a decis deja să cîștige spaniolii, să ne zică și ne retragem! Am fost superiori, dar Dnepr a avut 6 arbitri de partea ei. Să înțeleg că trofeul e aranjat? A fost un arbitraj nedemn de o semifinală, cu greșeli macroscopice, părea un teatru de păpuși. După 20-25 de minute am priceput că este ceva putred. Vor să dea importanță acestei competiții doar pentru că garantează învingătoarei accesul direct în grupele Ligii Campionilor".

Doi, afară din joc!

Golul lui Selezniov (abia intrat!) a fost viciat de dublul ofsaid în care se găseau, la centrarea lui Fedețki, atît Bezus, la prima bară, cît și Selezniov. Cel mai prolific atac din actuala ediție a EL (25 de goluri) a punctat numai prin David Lopez, Higuain ratînd de patru ori singur cu portarul!

"Platini, de ce ții să fii antipatic pentru atîtea milioane de fani napoletani? Dacă vrei să conduci, fă-o în camera ta obscură de la Nyon cu înțelepciunea unui monarh"
Aurelio De Laurentiis, președinte Napoli

"Nu era deloc dificil ca arbitrii să vadă ofsaidul evident. Dacă am fi cîștigat însă cu 4-0, nimeni nu ar mai fi putut spune nimic"
Marek Hamsik, căpitan Napoli

9 eliminăridin 9 duble manșe în care n-a cîștigat meciul tur a suferit Napoli în cupele europene

200 de goluriare Napoli în toate competițiile cu Benitez pe bancă. Golul jubiliar l-a reușit David Lopez, primul în 39 de meciuri în azzurro

NAPOLI - DNEPR    1-1

(David Lopez 50 - Selezniov 80)

NAPOLI: Andujar - Maggio, Raul Albiol, Britos, Ghoulam - David Lopez (71 Gargano), Jorginho - Callejon (77 Gabbiadini), Hamsik, Insigne (82 Mertens) - Higuain. Antr: R. Benitez

DNEPR: Boiko - Fedețki, Douglas, Cieberiaciko, Leo Matos - Kankava (69 Bezus), Fedorciuk - Lucikevici (57 Bruno Gama), Rotan, Konoplianka - Kalinici (80 Selezniov). Antr: M. Markevici

A arbitrat Svein Oddvar Moen (Norvegia)
Returul se va juca pe 14 mai.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
rozu
rozu  •  09 Mai 2015, 18:57

cine crede ca platini isi doreste pe dniepro in finala este al mai mare ***! aici a fost furaciunea sau prostia tusierului. mai degraba prima varianta...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vladutz13
vladutz13  •  09 Mai 2015, 14:47

Nu inteleg, de ce acuza Sevilla?? Ce interes sa aiba Platini pentru aia??? De ce nu acuza pe Dnepr??? Si pana la urma de ce sare la PLatini, ca nu el face delegarile..... ciudata declaratie.

811062562312962
Stelian Strambeanu  •  09 Mai 2015, 11:47
Postat de Stelian Strambeanu pe 09 Mai 2015, 11:46

platini ??? Oare proverbul ,,cine se aseamana se aduna,, nu va duce cu gandul la ,,MAREA PRIETENIE,, platini+mirciulica sandu??? Aceiasi ,,pitici MARI,, dintre care, unul mai dicteaza, inca, celalalt PLANGE ca nu mai poate sa o faca!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează