INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PAOK

VIDEO Răzvan Lucescu acuză arbitrajul și "moștenirea" lăsată de fostul antrenor al lui PAOK, după eliminarea din Europa League: "Cel mai prost scenariu posibil, ne-au dat gol din ofsaid!"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 25 august 2017 10:29

PAOK Salonic a fost eliminată surprinzător din play-off-ul Europa League de suedezii de la Ostersunds, scor 3-3 la general, după ce în meciul tur grecii au învins cu 3-1, iar Răzvan Lucescu a invocat arbitrajul și starea fizică precară a fotbaliștilor săi pentru a explica eșecul.

Răzvan Lucescu a pornit cu stângul a doua aventură în Grecia. După nulul din campionat, cu Levadiakos, PAOK a risipit avantajul asigurat în turul play-off-ului Ligii Europei și a ratat accesul în grupe, după 0-2 cu Östersunds.

Antrenorul român a dat vina pe erorile comise la mijlocul terenului și pe diferența de pregătire fizică: "Nu ne așteptam să nu ne calificăm. Este cel mai prost scenariu pentru noi și pentru mine. Ne-au dominat, au avut mai multă energie, putere. Am greșit când am pierdut mingea imediat după recuperare". 

Rezumatul VIDEO al partidei

"De mâine trebuie să ne resetăm"

Luce jr crtică și arbitrajul, acuzând faza de la prima reușită a lui Ghoddos (71): "Primul gol ne-a dat peste cap planurile. Am avut și ghinion, pentru că a fost ofsaid clar! Ostersund a căpătat astfel agresivitate.

Am încasat ambele goluri din situații similare, n-am putut să le blocăm șuturile. Este un moment greu pentru toți, însă de mâine trebuie să ne resetăm! Nu e momentul să judecăm jucătorii. Acum nu a fost vina lor", a spus Lucescu la conferința de presă.

15-6 a fost raportul șuturilor la poartă (6-3 cadrate) în favoarea lui Östersunds, care a avut 61% posesie

"În ultimii ani, PAOK a avut probleme la meciurile din deplasare, dar nu poți schimba mentalitatea de pe o zi pe alta. Uneori, când ești la același nivel fizic poți controla prin calitate"
Răzvan Lucescu, antrenor PAOK

"Am avut doar 9-10 zile să lucrez cu jucătorii. E însă responsabilitatea mea să rezolv problema lipsei de personalitate a echipei. Când nu ai rezultate, toată încrederea se distruge"
Răzvan Lucescu, antrenor PAOK

Îl au pe Potter: 3 promovări în 5 sezoane!

Östersunds mai făcuse o victimă sonoră în al doilea tur preliminar, eliminând-o pe Galata (3-1 la general). Ghoddos, autorul "dublei" de joi seară cu PAOK, suedez de origine iraniană, a dat un gol și un assist la 2-0 contra turcilor și a scos penaltyul în retur.

Câștigătoarea Cupei Suediei juca în liga a patra acum 10 ani, reușind 3 promovări în 5 sezoane, cu un președintele ex-locotenent și un antrenor englez, Graham Potter. 

Cântă, pictează și dansează după victorii

După fiecare performanță, jucătorii se transformă în artiști. Au cântat cu echipa la televiziunea națională, au apărut în spectacole de balet și au pictat pentru a vinde tablourile în scopuri caritabile.

"În fiecare an începem un proiect și la final facem show. Îmi place să dansez, Lacul Lebedelor este favorita mea. E ceva să fii pe scenă în fața a 3.000 de oameni. E un mod de a interacționa și cultural", explică Fouad Bachirou, mijlocașul lui Ostersund din Insulele Comore.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  25 August 2017, 16:50

si taticul facea la fel dupa esecuri

cneius
cneius  •  25 August 2017, 15:53
Postat de Pompiliu Bota pe 25 August 2017, 14:46

Razvanele, de ce insisti pe fotbal ? Mai sunt sporturi pentru fizicu tau 7 +1, 9 + 1 carmaci...

Fain !

887888274661367
Pompiliu Bota  •  25 August 2017, 14:46

Razvanele, de ce insisti pe fotbal ? Mai sunt sporturi pentru fizicu tau 7 +1, 9 + 1 carmaci...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează