INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  EUROPA LEAGUE

VIDEO Rușinos! » Walter Zenga s-a făcut de rîs la debutul cu Sampdoria în Europa League

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 iulie 2015 01:49

 Sampdoria lui Walter Zenga s-a făcut de rîs la debutul european din acest sezon după ce a fost umilită pe teren propriu de sîrbii de la Vojvodina, scor 0-4.

Gruparea genoveză era mare favorită la calificarea în play-off, dar golul oaspeților din debutul partidei i-a lăsat fără replică pe italieni.

Vojvodina a repetat startul bun și în repriza secundă și a marcat de două ori în minutele 49 și 58 pentru un scor de forfait.

Finalul a fost dezastruos pentru Walter Zenga, iar sîrbii au marcat și golul 4 în prelungiri.

VIDEO cu golurile

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
mircea_deca
mircea_deca  •  31 Iulie 2015, 17:09

a invatat meserie la fc national...................

helioglobalus
helioglobalus  •  31 Iulie 2015, 15:03

Am crezut că meciul cu Vojvodina (a fost pe Rai Due) va fi o formalitate. Dar au jucat excelent, de Ivanic şi Ozegovic se va auzi în curând cu siguranţă! Ei au jucat deja 7 etape, pe când Dorienii nu stăteau în ghete. Au luat câte un gol în fiecare debut de repriză plus 2 pe contraatac. Au avut o singură ocazie la libera lui Fernando, pe când sârbii au avut o bară şi încă 2 ocazii mari. Zenga e praf, putea drege ceva la pauză, să-l schimbe pe Palombo, improvizat fundaş central cu Regini (a făcut-o prea târziu!). Am înţeles că au luat un virus din mâncare, de aia ar fi fost aşa praf, plus indisponibilităţile lui Coda, Correa şi Moisander. Dar totuşi pregătirea fizică a fost lamentabilă. Patronul Fererro, fost tifoso, e un măscărici gen Gigi, care a avut posibilitatea ca după plecarea lui Mihajlovic să-i ia pe Donadoni, Pauolo Sousa de la Base sau pe Sarrri, care a făcut un sezon bun cu Empoli şi a ajuns la Napoli. L-a preferat pe Walter Rădoi, pardon Zenga, şi dacă nu face rapid ceva, mă interesez dacă la anul trasmite cineva serie B, având în vedere că după ultimele 2 campanii europene au avândut şi au retrogradat. Non c'e due senza tre!

helioglobalus
helioglobalus  •  31 Iulie 2015, 14:48

De venit, au venit 2 portari anonimi Puggioni şi Brignoli, l-au pierdut pe Fiorillo, un tânăr foarte talentat în copropietate cu Juve. Au revenit Salamon şi petarda de Krsticic din împrumut, că n-au vrut să-l cumpere. Achiziţii ar fi Muriel, din iarnă, dezamăgitor, mult sub Gabbiadini, dat la Napoli, Barreto, terminat ca şi Palombo, care a greşit grav la 2 goluri, au fost bunicei, dar ar trebui să se lase, Cassani de la retrogradata Parma, să-l înlocuiască pe De Silvestri care e out tot turul. Bonazzoli, o speranţă de la Inter. Apoi Moisander, căpitanul Finlandei, cu probleme la spate, e sub Romagnoli şi nu a jucat încă. Zukanovic şi Fernando de la Şahtior ar fi ceva, dar nu sunt pregătiţi fizic. Singurele realizări au fost achiziţiile împrumutaţilor De Silvestri (internaţional, dar accidentat grav) şi Viviano, reînoirea contractului cu Silvestre şi păstrarea lui Soriano şi Eder.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează