INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DNEPR - PANDURII 4-1

VIDEO S-au plictisit de Europa » Pandurii, demonstraţie de neputinţă cu Dnepr: 1-4

Eric a marcat 12 goluri în acest sezon în toate competiţiile
Eric a marcat 12 goluri în acest sezon în toate competiţiile

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 29 noiembrie 2013 00:33

Pandurii au făcut cel mai prost meci al lor din acest sezon şi nu au scăpat de umilinţă în Ucraina.

Juande Ramos le-a antrenat pe Sevilla, pe Real Madrid şi pe Tottenham. Camerele televiziunii care a produs imaginile din partida de aseară l-au urmărit insistent în timpul meciului pe spaniolul de pe banca lui Dnepr, dar n-au nimerit cînd au încercat să-l prezinte şi pe adversarul lui. În locul lui Pustai au arătat un tip cu ochelari şi cu gluga pe cap, un spectator oarecare.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Sezonul european era important pentru Pandurii mai ales pentru asta, pentru cîştigarea unei imagini, fiindcă Europa League nu e plină cu lingouri din aur precum este Champions. Dar imaginea şi gloria viitoare sînt prea abstracte pentru oamenii lui Pustai.

Pandurii s-au plimbat pe teren, plictisiţi de competiţie şi de lipsa şanselor de calificare. Diferenţa de valoare ar fi existat oricum, indiferent de motivaţia românilor. Aşa, cu gorjenii lipsiţi de chef, ea a părut uriaşă. Dnepr a condus cu 2-0, goluri Kalinici şi Zozulia.

Eric a făcut 2-1 dintr-un penalty, apoi formidabilul Zozulia, cu un gol şi două assisturi aseară, i-a aşezat mingea lui Şakov pentru 3-1. Diferenţa de două goluri tot era blîndă. Mai aproape de realitate a ajuns tabela în minutul 90, cu golul spectaculos al lui Kravcenko, superşut de la 17 metri. Slabi şi delăsători, jucătorii lui Pustai n-au scăpat.

10-1 a fost raportul ocaziilor în favoarea lui Dnepr

"A fost un meci infernal! Dnipro e o echipă foarte bună, noi atît am putut" (Pedro Mingote, portar Pandurii)

"Denpr a fost clar superioară, e o echipă frumoasă. Nu trebuie să fie mare supărare, chiar dacă diferenţa e cam mare" (Sorin Cîrţu, ex-antrenor Pandurii)

"De la tragerea la sorţi ştiam că sînt mai buni. Noi avem probleme cînd dăm de jucători de viteză. În general, aşa e fotbalul românesc" (Sorin Cîrţu, ex-antrenor Pandurii)

"Dnipro a fost mult mai bună, dar diferenţa de pe tabelă mi se pare prea mare" (Marin Condescu, preşedinte Pandurii)

596869-pandurii-dnepr.jpg

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  11 Noiembrie 2014, 20:23
Postat de spectatorul pe 29 Noiembrie 2013, 10:01

Mediocra?? Dnipro e peste toate echipele romanesti.

just !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  11 Noiembrie 2014, 20:22
Postat de borat101 pe 29 Noiembrie 2013, 10:27

Ai primit directive de la moscova sa iti curga balele despre 5teaua rusiei din Romania? Hai ...sic,,tir! Vezi ca te asteapta trenul de Siberia de prin 1989!!!

tot timpul ai scris naspa, amigo...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  11 Noiembrie 2014, 20:22

HAI DINAMO !

Vezi toate comentariile (25)
Comentează