INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CONFLICT

VIDEO Scandal monstru înaintea meciului dintre FCSB și Lazio » Antrenorul și un star, la un pas de bătaie

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 februarie 2018 18:01

Antrenorul lui Lazio, Simone Inzaghi, și jucătorul Felipe Anderson (24 de ani) au fost la un pas de bătaie după înfrângerea lui Lazio din ultima etapă, scor 1-2, cu Genoa.

  • Partida tur din "șaisprezecimile" Europa League, FCSB - Lazio, este joi, 15 februarie, de la ora 22:05, în direct la ProTV, Telekom Sport și liveTEXT pe GSP.Ro.

Felipe Anderson, mijlocașul brazilian al lui Lazio, a fost luat la rost de Inzaghi imediat după înfrângerea cu Genoa. Conform celor de la sportmediaset.it, antrenorul romanilor l-a acuzat că nu a respectat indicațiile tactice și că a intrat într-un confilct cu fanii prezenți pe Stadio Olimpico. Intrat pe teren în minutul 70, la scorul de 1-1, brazilianul a replicat, acuzându-l pe Inzaghi: "Te iei mereu numai de mine!".

Conflictul a fost aplanat de Lucas Leiva, unul dintre cei mai experimentați oameni din lot. Vezi AICI rezumatul partidei dintre Lazio și Genoa.

Potrivit sursei citate, Felipe Anderson va avea de suferit după această ieșire, fiind exclus din lotul pentru partidele următoare, cu șanse mici să joace în dubla cu FCSB.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
zorrozabal
zorrozabal  •  08 Februarie 2018, 14:21

Norocul proverbial al F.C.fcsb!Anderson este un jucator care de unul singur i-ar face pe fcsb-isti, sa "uite"acel scor din meciul cu Manchaster City, de pe National Arena!

blatistu49
blatistu49  •  08 Februarie 2018, 10:41

mina lu JIJI blaturile de omenie

255601551624794
Mircea Raicu  •  07 Februarie 2018, 22:53

E sigur mâna lui Jiji . Dinamo trebuie să rămâna în continuare alături de PSD.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează
Close