INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LUGANO - FCSB, 28 SEPTEMBRIE, 20:05, PRO TV, TELEKOM SPORT, GSP.RO

VIDEO Scene halucinante la meciul adversarei FCSB din Europa League » Un fost selecționer, bătut în direct: "I-am tras un șut în fund și mă simt bine!"

Christian Constantin (stânga), 60 de ani, e renumit pentru mulții antrenori schimbați și accesele sale de furie la Sion // FOTO: Guliver / Getty Images
Christian Constantin (stânga), 60 de ani, e renumit pentru mulții antrenori schimbați și accesele sale de furie la Sion // FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 22 septembrie 2017 11:07

Lugano a pierdut joi seara acasă cu Sion (1-2), iar după meci, președintele oaspeților, Christian Constantin, l-a lovit cu pumnii și cu picioarele pe Rolf Fringer, fost selecționer al Elveției și antrenor la Stuttgart.

Penultimul meci pe teren propriu al lui Lugano, adversara de joi a FCSB în grupele Ligii Europa, s-a terminat cu un scandal imens. Rolf Fringer (60 de ani), fostul selecționer al Elveției, acum expert al Teleclub, a fost invitat să comenteze în direct victoria lui Sion (2-1) și a fost lovit incredibil de patronul echipei oaspete și de fiul acestuia, fără ca nimeni să poată interveni. Scene halucinante de box!

Și-a continuat live-ul!

Șocat de atacul huliganic, Rolf Fringer a căzut peste camera televiziunii elvețiene sub loviturile lui Christian Constantin, după ce o încasase mai devreme la marginea terenului de la Barthélémy Constantin, directorul sportiv al clubului. "Am crezut că este un coșmar. Fiul lui Constantin mi-a tras trei palme peste față. Am ținut strâns microfonul și nu m-am oprit", a povestit fostul selecționer al Elveției și antrenor la Stuttgart (1995-'96).

"Mă simt bine că l-am bătut"

Conflictul a mocnit câteva săptămâni, Fringer admițând că "l-am criticat pentru stilul lui de a conduce clubul, dar am făcut-o într-un context obiectiv". Mai grotesc e că patronul lui Sion s-a declarat mulțumit că s-a putut răzbuna: "M-a atacat verbal, în mod repetat, și l-am amenințat că va plăti. Acum am rezolvat povestea cu el. I-am tras și un șut în fund și mă simt bine. Nu a fost elegant, dar dacă ești provocat, trebuie să te aperi".

"Am primit un pumn în față, apoi imediat alte lovituri. Am încercat să scap, dar m-am împiedicat de cameră. M-a lovit cu piciorul în fund, în spate. E incredibil. Astfel de persoane n-au ce căuta în fotbal"  Rolf Fringer, analist TV

"Nu mă sperie deloc ancheta deschisă de Liga elvețiană. Țin să reamintesc că Rolf Fringer nu deține nicio funcție oficială în fotbal. Dacă doi oameni au o problemă în justiție, de ce se bagă Liga?"
Christian Constantin, președinte Sion

Se dau reciproc în judecată!

Frings a anunțat că îl acționează în justiție pentru vătămare corporală pe patronul-golan. Numai că Christian Costantin i-a luat-o înainte: "L-am dat în judecată pentru calomnie și defăimare. M-am simțit lezat de ceea ce a declarat, l-am avertizat să renunțe, dar el a continuat. Barthélémy nu l-a atins, doar i-a spus că suntem indignați ce criticile sale. Nu mă suportă după ce l-am eliminat din Cupă în 2009, când antrena Lucerna".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
zagna
zagna  •  22 Septembrie 2017, 17:24

daca elvetienii, un popor asa de educat...

jalabert
jalabert  •  22 Septembrie 2017, 16:04
Postat de Vasile George pe 22 Septembrie 2017, 12:27

Ia uite! Si noi il certam pe Palada. Sa ne fie rusine! Pai, daca si la elvetieni!

Faptul ca elvetienii au huliganii lor asta nu e un motiv sa-i scuzam pe huliganii nostrii gen palada sau asa zisii peluzisti care inafara de injurii si distrugeri nu stiu sa faca nimic.

iulihenry14
iulihenry14  •  22 Septembrie 2017, 15:02
Postat de Manzala Stelu pe 22 Septembrie 2017, 13:04

Asta nu i roman?

Nu. E arhitect elvetian.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează