INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SALZBURG - LAZIO 4-1 (ÎN TUR 2-4)

VIDEO Ștefan Radu s-a făcut de râs în deplasarea de coșmar din Austria, unde Lazio a ratat calificarea după ce bătuse cu 4-2 în tur!

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 12 aprilie 2018 23:54

După victoria din tur cu 4-2, Lazio pleca având prima șansă în meciul cu Salzburg din sferturile de finală ale Europa League. A pierdut tot după 1-4 în această seară în Austria, șocul serii! 

După 55 de minute, lucrurile păreau covârșitor în favoarea italienilor: Immobile înscrisese pentru Lazio, care avea 5-2 la general. Ce a urmat a fost un coșmar pentru oaspeți. 

Fosta adversară a FCSB-ului a încasat 4 goluri în 20 de minute, ultimele 3 în decurs de doar 4 minute.

VIDEO cu golurile

Golul de 3-1, înscris de Hwang Hee-Chan, a venit în urma unei gafe incredibile a lui Ștefan Radu, fundașul român integralist în acest meci. Acesta a fost păcălit de traiectoria unei mingi, care a ajuns la Hwang, apoi a deviat decisiv în poartă șutul acestuia!

Până la urmă Lazio a pierdut returul cu 4-1 și totodată și calificarea în semifinalele competiției.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (14)
1025138504184136
Constantin Valentin  •  13 Aprilie 2018, 10:50

S-a facut toata echipa de ras , nu doar Stefan Radu ! Inca o data s-a demonstrat ca se poate si cu echipele mai bine cotate...Cine a eliminat o pe Lazio ...Salsburg care nu este mare scula de echipa ! Factorul moral determina echipele romane sa se faca de ras in Europa cand intalnesc un adversar ceva mai bine cotat. Austriecii au crezut in valoarea lor au jucat si s-au calificat, FCSB nici nu ajunsese bine in Italia si deja se vedea eliminata, asta este diferenta de atitudine dintre FC Salzburg si FCSB ...

sorinvision
sorinvision  •  13 Aprilie 2018, 10:28

De asta este frumos fotbalul. :)

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  13 Aprilie 2018, 07:40

Red Bull i-a dat aripi

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close