INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LIVERPOOL

VIDEO Steliştii l-au făcut de rîs » Reuşita lui Bonfim cu Liverpool e cel mai ruşinos gol primit de gafeurul Reina

Articol de GSP - Publicat luni, 04 februarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 04 februarie 2013 19:12

Gafa lui Pepe Reina de la golul marcat de Kun Aguero în Manchester City - Liverpool, scor 2-2, i-a făcut pe ziariştii britanici să treacă în revistă toate erorile portarului spaniol.

Ieri, la scorul de 2-1 pentru "cormorani", Reina a ieşit eronat la marginea careului, încercînd să degajeze balonul din faţa lui Aguero. Argentinianul a fost însă mai rapid, a trecut de goalkeeper şi a înscris din unghi.

Printre gafele inexplicabile ale ibericului, se regăseşte şi cea din ediţia 2010 a grupelor Europa League. Atunci, Liverpool evolua în Ghencea împotriva Stelei, scor 1-1. Jovanovici deschisese scorul în debutul meciului, dar "roş-albaştrii" aveau să revină pe tabelă prin fundaşul Eder Bonfim. Brazilianul a trimis slab cu capul din 12 metri, dar Reina a scăpat mingea în poartă.

Click aici pentru VIDEO!

Daily Mail consideră golul marcat de Bonfim drept "cel mai ruşinos primit de spaniol. Lovitura de cap nu era deloc una de neoprit. S-a îndreptat spre portar ca orice pasă uşoară, dar el a reuşit să o scape printre picioare, în stilul lui Massimo Taibi".

Englezii scriu că Reina s-ar putea despărţi de Liverpool, "cormoranii" căutînd deja un înlocuitor. Printre numele vehiculate se numără Asmir Begovici (Stoke), Marc Andre (Borussia Monchengladbach) sau Ron Zieler (Hannover)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
omgwtfbbq
omgwtfbbq  •  04 Februarie 2013, 21:53

aveti unu bun.. de aruncat.

andy_mihail
andy_mihail  •  04 Februarie 2013, 19:54

mai bine zis " gafarusanu " :))))

crucian
crucian  •  04 Februarie 2013, 19:32

Avem noi, la Steaua, unul bun. Tatarusanu se numeste.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează