INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  BORUSSIA DORTMUND - LIVERPOOL 1-1

VIDEO Trebuie să fie cel mai tare "You'll never walk alone" din istorie! Imagini incredibile cu 60.000 de fani ai lui Dortmund și Liverpool

Sursa foto: Reuters
Sursa foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 aprilie 2016 12:34

Galeriile lui Dortmund şi Liverpool au făcut spectacol la meciul din manşa tur a "sferturilor" Ligii Europa. Cei 80.000 de fani prezenţi pe stadion au intonat împreună celebrul "You'll never walk alone", înainte de fluierul de start.

Borussia şi Liverpool au terminat la egalitate, scor 1-1, partida jucată la Dortmund. Origi a deschis scorul pentru "cormorani" în prima repriză, iar căpitanul galben-negrilor, Mats Hummels a restabilit egalitatea imediat după pauză.

 

'You'll Never Walk Alone' sung by the entire crowd at Signal Iduna Park.This is class!

Posted by Liverpool Army F.C on Thursday, 7 April 2016

Returul de la Liverpool va avea loc joi viitoare.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
775860539214688
Adrian Nicolae Teisanu  •  08 Aprilie 2016, 20:15

mai cautati pe youtube dragi jurnalisti....ati lansat o stire de toata mandria. in primul rand au fost aproximativ 81.000 de spectatori iar in al doilea rand sunt muuulte alte momente cand acest imn a fost cu mult peste ce s-a cantat aseara. ...poate cautati pe goagle celtic-liverpool...macar asa de curiozitate

chromophobia
chromophobia  •  08 Aprilie 2016, 14:27

Incredibil.Ti se face pielea gaina.Cei mai frumosi suporteri din Germania si Anglia.

para.para
para.para  •  08 Aprilie 2016, 14:21
Postat de Iankoviki Iancu pe 08 Aprilie 2016, 13:40

Ne trebuie o suta de ani!sa ajungem la nivelul de fotbal din vest!

stai asa ca vine derby de romanika. sa vezi atunci intoxicari si indobitociri ale ghesepeului cu cele 2 galerii, cu bla bla bla, adica cu nimic ca asta are romanika acuma: nimic. Dar ghesepeul trebuie sa vanda circul ieftin ca aiba si ei bani de buzunar.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează