INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RIO AVE - STEAUA 2-2

VIDEO Trei momente care au produs primul gol al lui Rio Ave şi cine a greşit

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 07 noiembrie 2014 01:05

Rio Ave a deschis scorul în minutul 36. Golul a venit în urma unor momente comice produse de unii jucători ai Stelei. Primul care a greşit a fost Filip.

El l-a faultat, absolut inutil, undeva în tuşă, pe Ukra (foto 1), deşi portughezul era cu spatele la poartă. Apoi, Sînmărtean s-a aşezat de unul singur în faţa executantului, acelaşi Ukra.

VIDEO: Vezi AICI golul!

Atîta doar că, fix în momentul în care adversarul a bătut lovitura, Lucian s-a întors cu spatele şi a şi plecat la pas din faţa mingii (foto 2). "Cred că dacă nu s-ar fi mişcat ar fi blocat balonul", a spus Basarab Panduru.

În fine, aşezarea Stelei din propriul careu a avut lacune mari: cel care avea să înscrie, Diego Lopes (foto 3,  indicat de săgeată) era nemarcat în mijlocul suprafeţei de pedeapsă a roş-albaştrilor (foto 3).

Szukala era în marcaj la un adversar, Varela la fel, în schimb, Papp n-a marcat pe nimeni şi a ajuns prea tîrziu cît să-l incomodeze pe Lopes să nu lovească mingea cu capul şi să marcheze.

În Liga 1, Steaua a încasat, în 13 etape, un singur gol din faze fixe, fiind cea mai bună echipă din campionat la astfel de momente.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  09 Noiembrie 2014, 22:28
Postat de terminatorul3 pe 07 Noiembrie 2014, 09:46

Esti vaca ? sau bou ?

clar ca nu e oae... si nici iedutz..)) stii dc? nu behae !..)) cine nu behae, latra..)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  09 Noiembrie 2014, 22:26
Postat de kakasan pe 07 Noiembrie 2014, 11:55

Cat de jos a ajuns fotbalul romanesc. Sa facem abstractie de rezultate, care sunt surprinzator de bune pentru o tara in care centrele de junior(care mai exista) sunt monopolizate de cumetri, nepoti, nasi si fini. Sa ne uitam la jocul in sine. Singura tactica este speculatia, susta, ciupeala. Ma uitam adineauri la meciurile nationalei. Nicio schema adevarata la cornere si la lovituri libere. Doar "clasica" aparare in zona cu suste si poate o scapa unul liber sa dea cu capul. Asta faceau britanicii pe la 1900. In schimb ce vad... rivalitatie sunt in toi: sus cutare, jos cutare. Daca vrei sa schimbi ceva, sa faci o investitie in sport te mananca hienele. Pontati fericiti.

ce treaba are cearsaful tau cu dormeza de mai sus ?..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  09 Noiembrie 2014, 22:26

cine a gresit... ce mai conteaza. regret ca meciul s-a terminat egal, steaua merita sa castige, a avut cate mii de ocazii..))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează