INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MAINZ - GAZ METAN 1-1

VIDEO » Un punct din lanul de porumb! » Remiză istorică pentru Mediaş

Mediaş a reuşit să producă surpriza pe terenul lui Mainz
Mediaş a reuşit să producă surpriza pe terenul lui Mainz

Articol de - Publicat vineri, 29 iulie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 29 iulie 2011 10:55

Elevii lui Pustai au jucat timid la Mainz, dar au reuşit să producă o surpriză mare.

O jumătate de oră, Mediaşul a jucat perfect rolul de mesean invitat la sărbătoarea nemţilor din Mainz, care şi-au inaugurat aseară noua arenă de 45 de milioane de euro, construită în mijlocul unei recolte de porumb. Trupa lui Pustai a stat cuminte la masă, fără să rişte nici un centimetru de teren, ascultînd vuietul entuziast al tribunei şi asistînd la un presing sufocant al nemţilor.

Toate ingredientele unui musafir cu bun-simţ ardelenesc le-au etalat medieşenii, chiar şi după ce Bungert (31) a zguduit plasa porţii lui Pleşca, cu o lovitură năucitoare din mijlocul unei defensive orbite de roşul arenei. Un singur şut anemic spre poartă a expediat Gaz Metan în prima parte, prin Liţu, care a trimis o minge în tribună după o respingere aiurită a portarului Heinz Muller, chiar în debutul partidei (4).

VEZI REZUMATUL PARTIDEI MAINZ - GAZ METAN 1-1!

Salvaţi de Bawab
La reluare, acelaşi fluviu neîncetat al acţiunilor nemţilor s-a revărsat către poarta lui Pleşca. Zidul defensiv croit de Pustai s-a clătinat din toţi rărunchii, dar a rezistat miraculos. Apoi, a căzut lovitura! Ciprian Petre a trimis înşelător o minge în careul gazdelor, o respingere slabă şi Bawab nu a greşit (60). Furia lui Mainz s-a ivit imediat, Hoban a respins cu mîna, dar arbitrul scoţian a închis ochii (70). Allagui a scăpat singur cu Pleşca, dar portarul medieşean a scos senzaţional (76). Muller a şutat din întoarcere, dar Pleşca a sigilat un punct muncit din mijlocul unui lan de porumb.

Pîrvulescu are entorsă
Mijlocaşul Paul Pîrvulescu a suferit o entorsă în minutul 5 la glezna piciorului stîng. Deşi nu a vrut să iasă din teren, Pîrvulescu a fost nevoit să ceară schimbarea după doar cîteva minute, glezna umflîndu-se rapid! În locul său, Pustai l-a introdus pe Alex Munteanu.

Eric: "Voi juca mai sus de Europa League"
Eric se întoarce astăzi în Brazilia, dar Mediaşul ameninţă cu proces la FIFA. "Îmi pare rău pentru lumea din oraş, pentru suporterii minunaţi. Patru ani, cît am jucat la Gaz Metan, nu am cerut nimic altceva decît un salariu pe măsura valorii pe care am arătat-o, iar conducerea nu a fost capabilă să mi-l ofere. Nu ştiu dacă echipa se va califica, dar o să vedeţi că Eric va ajunge mai sus de Europa League", a spus Eric. (Cosmin Prişcă)

450 de euro returul de la Mediaş
Site-ul oficial al clubului german a anunţat că va pune la dispoziţia suporterilor un charter de 150 de locuri pentru partida retur de joia viitoare. Preţul pe care fanii lui Mainz vor trebui să îl achite va fi de 450 de euro, în care este inclus avionul la Sibiu, transfer la Mediaş şi tichetul de acces la meci. (Cosmin Prişcă)

Dudiţă ratează tot turul
Mijlocaşul Doru Dudiţă a fost externat ieri după ce a fost operat la ligamentele genunchiului stîng. "Intervenţia chirurgicală a decurs fără probleme, iar acum mă simt bine. Va trebui să am răbdare în toată perioada de recuperare pentru că turul acestui campionat îl voi pierde", a spus fotbalistul. (Cosmin Prişcă)

Ghinion spaniol
Mijlocaşul spaniol Raul del Campo s-a accidentat grav miercuri într-un amical al echipei secunde, fiind transportat cu salvarea la o clinică privată din Tg. Mureş. Fotbalistul a fost diagnosticat cu ruptură de maleolă la glezna stîngă şi smulgere de ligamente. Spaniolul a fost operat ieri, iar timp de 3 luni va avea piciorul imobilizat în ghips. Jucătorul a împlinit 29 de ani în ziua accidentării. (Cosmin Prişcă)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
submarina
submarina  •  01 August 2011, 11:40

Bravo Gaz Metan, mai e presiune in conducta, succes!!!

dereu
dereu  •  30 Iulie 2011, 19:40

rau nu a jukat mediasul, doar a jukat afara...orikum sia facut datoria...far erik , fara pirvulescu ..............fortza gazulll............prisca parca nu esti din medias...a.lkoo..lule....ce comparatie cu lanul de prumb...se vedde ca esti dela darlos..

yakon
yakon  •  29 Iulie 2011, 21:20

Aproppo,gazetarule tu crezi ca Mainz este intre stiuleti ca Brastavatul,tu crezi ca acolo-i Ciorogarla.Tu ai vazut Mainz-ul?Nici pe harta....

Vezi toate comentariile (11)
Comentează